Da smo živi i zdravi do sledeće godine : )U kom obliku ce se necastivi sledeci put pojaviti pitam se...
Da smo živi i zdravi do sledeće godine : )U kom obliku ce se necastivi sledeci put pojaviti pitam se...
Kako ne shvatate da većina ljudi ima ozbiljne timove, neki ljudi ni nemaju instaliran instagram. Žao mi je što vam se samo ja javih, ali ok, ako mislite da je neprimerno jer nisam prošao u finale, i meni je ok bilo, ne bih vas smarao, to je poslednje što želim.Čekamo nekog ko nam je zapravo bio favorit.![]()
Ma jok, sve ok, samo sam odgovorio na pitanje zAšTo ćUtImOKako ne shvatate da većina ljudi ima ozbiljne timove, neki ljudi ni nemaju instaliran instagram. Žao mi je što vam se samo ja javih, ali ok, ako mislite da je neprimerno jer nisam prošao u finale, i meni je ok bilo, ne bih vas smarao, to je poslednje što želim.
Nastup je upravo trebao tako da izgleda kako si napisao po mojoj zamisli, ali možda i obojica grešimo. Niko to ne zna. Zašto je list pao sa drveta na automobil a ne na asfalt. Morate da razumete da su nastupi nastali u organskoj sinergiji sa drugim ljudima koji su uticali. Niko nije svoju viziju od početka do kraja uradio kako je želeo. Ja sam zbog kadriranja skoro doživeo nervni slom npr, kao i većina učesnika. Nisam imao nameru da pravim creepy grimase, ali shvatite da je meni umetnički kredo film Brazil, Mikelanđelo Antonioni, volim Sevdalizu, Kanji Vesta, Jeronimus Boša, Pekića, Dadu Đurića,... Ja sam to što jesam. Isprojektovao sam sam sebe obrazovanjem i sam sam napisao sve svoje pesme i napravio. To je moja poruka svetu, ahedonizam, odlaganje trenutnog uživanja radi viših stupnjeva transcedencije.Starac dana- interesantna pesma. Nisam ekspert niti nešto slično, razumem tekst pesme ali iako nisam neki vernik (i to je pitanje) -meni je nastup bio katastrofa. Razumem da umetnost treba da pomera granice, i da je svaki pokret, kadar, sve ono šarenilo imalo neku poruku i razlog zašto je tu, ali ipak ne. Ne treba da se odričeš umetnosti i pomeranja granica, ali konkretno za ovu pesmu da si došao u nekom mističnom izdanju (, "pozorišnom garderobom"), da je na sceni sve vreme bio prisutan dim (ili kako se to već kaže) po podu, a pozadina sa led eranima da je bila kombinacija magle i gromova, i da si nisi pravio ,,creepy" grimase ti bi lako bio u finalu.
Poštujem da želiš da budeš izvan okvira pristojnosti i ,,normalnog" i unapred se radujem nekom novom pojavljivanju na pze-u, jer potencijal jesi.
Zejna će tek doći.Imam utisak kao da nam se obraća Bog lično.
Mislim da pesmu Starac dana nisu baš svi skontali kao ni nastup. Meni je to super pesma i nastup je bio odličan i glasao sam za istu. Eggor je neko ko može da pruži mnogo toga novog našoj muzičkoj sceni i to će se desiti.Nastup je upravo trebao tako da izgleda kako si napisao po mojoj zamisli, ali možda i obojica grešimo. Niko to ne zna. Zašto je list pao sa drveta na automobil a ne na asfalt. Morate da razumete da su nastupi nastali u organskoj sinergiji sa drugim ljudima koji su uticali. Niko nije svoju viziju od početka do kraja uradio kako je želeo. Ja sam zbog kadriranja skoro doživeo nervni slom npr, kao i većina učesnika. Nisam imao nameru da pravim creepy grimase, ali shvatite da je meni umetnički kredo film Brazil, Mikelanđelo Antonioni, volim Sevdalizu, Kanji Vesta, Jeronimus Boša, Pekića, Dadu Đurića,... Ja sam to što jesam. Isprojektovao sam sam sebe obrazovanjem i sam sam napisao sve svoje pesme i napravio. To je moja poruka svetu, ahedonizam, odlaganje trenutnog uživanja radi viših stupnjeva transcedencije.
Poruka nastupa je da svi ukucaju šam-dud u google-u i starac dana freska Pećka Patrijaršija. To je bio neki cilj u smislu informacije, da postoje te stvari i da su vrlo važne. Po meni ta freska je nešto vanvremenski iskreno.@eegorizam
Pozdrav za najintrigantnijeg učesnika ove godine.
Baš me je zanimalo ko je smislio ovako čudan nastup i šta je zapravo trebalo da bude poruka ?
Da li je ovo trebalo da bude zajebancija sa Evrovizijom kao festivalom kiča (ako jeste onda priznajem da je vrhunski odrađeno) ili si imao ozbiljne takmičarske namere i pokušao da igraš na kartu različitosti ?
I da li si nezadovoljan rezultatom, da li si očekivao više od publike ili žirija ?
Možda će Vam se više dopasti remix verzija sa autotjun vokalima to je Starac Dana remix koji će izaći, već je spreman, a pored te izlazi i akustična verzija sa klavirom, svira moj prijatelj asistent na FMU i kompozitor Damjan Jovičin.Inače slažem se sa ljudima kojima je taj nastup bio top,kažu ljudi da je kao treš pesmica,ali meni čak ima i čudan vajb i kao pesma,a posebno kao nastup,zaista toliko je čudno da zapravo je i originalno i posebno bez salee,iskreno recimo Egor je trebalo da udje u finale bolje taj lud nastup sa medvedićima i starcem da je usao nego onaj gnjavez koji nema pojma pevati i do bola iritantan filari napucan
Inače ko je Vama bio favorit,posto je zavrseno sve ovo,da li je pobednik realan ili je drugi neko trebalo da pobedi i predstavlja nas???Nastup je upravo trebao tako da izgleda kako si napisao po mojoj zamisli, ali možda i obojica grešimo. Niko to ne zna. Zašto je list pao sa drveta na automobil a ne na asfalt. Morate da razumete da su nastupi nastali u organskoj sinergiji sa drugim ljudima koji su uticali. Niko nije svoju viziju od početka do kraja uradio kako je želeo. Ja sam zbog kadriranja skoro doživeo nervni slom npr, kao i većina učesnika. Nisam imao nameru da pravim creepy grimase, ali shvatite da je meni umetnički kredo film Brazil, Mikelanđelo Antonioni, volim Sevdalizu, Kanji Vesta, Jeronimus Boša, Pekića, Dadu Đurića,... Ja sam to što jesam. Isprojektovao sam sam sebe obrazovanjem i sam sam napisao sve svoje pesme i napravio. To je moja poruka svetu, ahedonizam, odlaganje trenutnog uživanja radi viših stupnjeva transcedencije.
I ja sam zadovoljan kada vidim tvoju slikuZadovoljan pobednikom i biće veoma zanimljivo videti kako će ova pesma proći na ESC. Luke Black je neko ko je od samog početka drugačiji. Dzipsii je bio moj favorit i za njega sam glasao. Jedva čekam da napravi ozbiljan haos na našoj muzičkoj sceni.
Ne nastaje tako muzika i nastup : ) Moraju se upoznati dobro autori pre nego što sarađuju. Tako je makar moje mišljenje. KissLjudi kako vam se čini predlog da Chegi i braća bluz snime duet sa Egorom i naprave nastup na foru ovog egorovog od ove godine samo gaa "malo" dorade???![]()
![]()