Izgleda da neće biti jer RTS ima ekskluzivno pravo da PzE prenosi putem svoje platforme RTS Planeta!urlam kad nakon tolikog hvalisanja mi budemo jedini koji nemaju prenos na ESC YT kanalu LOL
BujakovićMene zanima ko je to hteo da na nastupu visi sa plafona![]()
Jel ti to informacija ili nagadjas?Izgleda da neće biti jer RTS ima eksluzivno pravo da PzE prenosi putem svoje platforme RTS Planeta!
i poslednje obećanje iz podcasta PROPALOIzgleda da neće biti jer RTS ima eksluzivno pravo da PzE prenosi putem svoje platforme RTS Planeta!
RTS Planeta jača od zvaničnog Jutjub kanala Evrovizije. Dobro. Užas.Izgleda da neće biti jer RTS ima eksluzivno pravo da PzE prenosi putem svoje platforme RTS Planeta!
Ma zezam se, al' priznaj da zvuči kao RTS. Poslednji Titovi pioniri, naš JRT!Jel ti to informacija ili nagadjas?

Na Eurovoix sajtu još uvek stoji ovo od prošle godine:urlam kad nakon tolikog hvalisanja mi budemo jedini koji nemaju prenos na ESC YT kanalu LOL

?Neki kurslus se tamo desava, nadam se da su svi dobro
kakav skup random rečenica lolJoj kakav dan je počeo. Idem ja malopre da kopiram listiće i ispadne mi novčanik a da nisam ni primetio. Neko dete na biciklu me jurilo 10 minuta jer imam slušalice u ušima i ništa ne čujem. I kaže mi pazite da VAM opet ne ispadneJa se oduševio i smorio jer mi persira. Odem na trafiku žena me pita da li ja učestvujem na Evroviziji, hahahaha. Potom mi je rekla da je pobedila rak, toliko me je raznežila, pitala me je šta je to takmičenje , bila je tako fina
Ovaj PZE dan obećava. (Nažalost nemaju kopiranje u boji)
View attachment 18678
Nesto nije u redu, nema materijala sa proba, skinuli link sa esc kanala. Nesto se zbiva lose.
susramljeEto izvisli i za YT prenos hahahahprve nas najavili, mi mislili jedini, bili na kraju svi osim Skandinavaca i nas.
![]()
Kod Goge Sekulić u kesi...Prenos ekskluzivno na aplikaciji Mire Adanje Polak
Još jedan inga post lolNesto nije u redu, nema materijala sa proba, skinuli link sa esc kanala. Nesto se zbiva lose