Pesma za Evroviziju 2024: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Moza yt esc-a bojkotuje Breskvicu zbog Kosova, pa ce da prenose samo drugo polufinale 🥹

Joj kakav dan je počeo. Idem ja malopre da kopiram listiće i ispadne mi novčanik a da nisam ni primetio. Neko dete na biciklu me jurilo 10 minuta jer imam slušalice u ušima i ništa ne čujem. I kaže mi pazite da VAM opet ne ispadne 🤣 Ja se oduševio i smorio jer mi persira. Odem na trafiku žena me pita da li ja učestvujem na Evroviziji, hahahaha. Potom mi je rekla da je pobedila rak, toliko me je raznežila, pitala me je šta je to takmičenje , bila je tako fina 🥹 Ovaj PZE dan obećava. (Nažalost nemaju kopiranje u boji)

IMG20240227145647.webp

urlam kad nakon tolikog hvalisanja mi budemo jedini koji nemaju prenos na ESC YT kanalu LOL
Na Eurovoix sajtu još uvek stoji ovo od prošle godine:

sanremo 1.webp

A ove godine je u tekstu kojim se najavljuje prenos u CG i Rumuniji pisalo sledeće:
"In previous years Festival di Sanremo has been broadcast internationally including in Albania, Serbia and Russia."

RTS stidi se! Dan uoči Sanrema samo je misteriozno nestao iz programske šeme.

Joj kakav dan je počeo. Idem ja malopre da kopiram listiće i ispadne mi novčanik a da nisam ni primetio. Neko dete na biciklu me jurilo 10 minuta jer imam slušalice u ušima i ništa ne čujem. I kaže mi pazite da VAM opet ne ispadne 🤣 Ja se oduševio i smorio jer mi persira. Odem na trafiku žena me pita da li ja učestvujem na Evroviziji, hahahaha. Potom mi je rekla da je pobedila rak, toliko me je raznežila, pitala me je šta je to takmičenje , bila je tako fina 🥹 Ovaj PZE dan obećava. (Nažalost nemaju kopiranje u boji)

View attachment 18678
kakav skup random rečenica lol

Status
Not open for further replies.
Back