Tu su, samo se još nisu povratili od toga koliko je nastup bio dobar.
Citam komentare ispod, doslovce nijedan pozitivan nema
Pa gde su ti silni fanovi koji glasase tako masovno jer su bili raspameceni nastupom?
Ovo im bas nije trebalo.
Interesantno je da su dan pred prvo polufinale, 24. februara, izmenili Pravilnik o glasanju, i dodali da ako se iz nekog razloga ne bude moglo održati finale, da će onda emitovati nastupe iz polufinala i da će u tom slučaju glasati samo publika, a ne i žiri, tako da bi pod takvim okolnostima, Bojana i David otišli u Bazel. U slučaju da bude nemoguće SMS glasanje u finalu, onda bi se računalo ko je dobio najviše SMS glasova u polufinalima gledajući oba zajedno, a njih dvoje su i u tom pogledu bili prvi (5750 glasova napram Mimi koja je imala 5507).
Dakle nije sve zbog najavljivanog proporcionalnog sistema kako je whisky pretpostavio, već i zbog te mogućnosti, da u zadnji čas dođe do promene plana i ne održi se finale.
Ali stvarno nisu zaslužili akonto prevare ići na ESC, tako da mi je drago da su ispušili toliki novac bezveze. Možda nauče sada važnu životnu lekciju da se ne isplati varati jer su si ovime jedino uništili karijeru i bilo koje buduće šanse za predstavljanje Srbije na ESC-u.Bojana x David su ako mene neko pita bolja opcija od njega a i sigurniji finalisti.
Pogotovo ako uzmemo u obzir da je u svom polufinalu bio negde tek 4. po glasovima publike, dok su npr. Mimi i Ohajo zauzeli prvo i drugo mesto.Kupovao preglede, ali je zato bio posten i nije kupovao glasove. Tesko mi je da poverujem u to njegovo postenje.
Stvarno identično je rekla i moja mama.Ako se već vodite kežualcima, moj tata je ništa drugo nego kežualac. Podržavao ga je i mislio da treba ići na esc 2023. a ove godine je rekao da mu je pesma nikakva.