Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Kako bi rangirali ostale glavne favorite sa PZE da su pobedili umesto Princa na trenutnoj ESC rang listi? Pod glavnim favoritima najviše mislim na Mimi, Harem Girls, Vukayla, Tam i BojanaxDavid...

Meni bi verujem svi bili u top 10 osim možda Vukayle, mada bi verovatno bila tu blizu ili bi čak možda i ona upala u top10, ostali sigurno.. Tam bi mi bila definitivno top 2 sa Grčkom, možda čak i prva 😍 Ostali top 5 pa nadalje...

Kako bi rangirali ostale glavne favorite sa PZE da su pobedili umesto Princa na trenutnoj ESC rang listi? Pod glavnim favoritima najviše mislim na Mimi, Harem Girls, Vukayla, Tam i BojanaxDavid...

Meni bi verujem svi bili u top 10 osim možda Vukayle, mada bi verovatno bila tu blizu ili bi čak možda i ona upala u top10, ostali sigurno.. Tam bi mi bila definitivno top 2 sa Grčkom, možda čak i prva 😍 Ostali top 5 pa nadalje...
Tam #2
Haremke #8
Vukajla oko 10-12.
Bojana i David oko 15.
Mimi bottom 5

Mimi bi mi bila negdje oko desetog mjesta sa Njemačkom, Harem Girls i Bojana x David negdje oko 12-og mjesta, Tam 14, 15 mjesto, Vukayla 17,18

Gledam sad snimak Oxaja iz finala..Na YT je uploadovana verzija iz koje je izbacen deo o protestima

Gledam sad snimak Oxaja iz finala..Na YT je uploadovana verzija iz koje je izbacen deo o protestima
Pa džabe im sada, PZE je prošao i svi su već videli ono što je trebalo da vide.
A onaj video iz polufinala je u trendingu tako da....

Fan fekt: "Durum Durum" je prva pesma u istoriji PZE koja ima više lajkova na finalnom nego polufinalnom nastupu.

Siguran sam da bi bila (jedan od) konkurenata za pobedu da je pf nastup bio na nivou finalnog, ovako je možda čak i odmogla u kalkulacijama pošto je uzela deo Vukejlinih glasova.

Nije, sve je ok sa snimkom iz finala, deo "hodaju od grada do grada, širi se sloboda" počinje na otprilike 2:10

Kada prvo kupe pesmu pa traze izvodjaca umesto da je obrnuto. To su uradili i 2016. i 2017.

A kakva je pesma vidis po tome da su 3 pevacice odbile da je pevaju iako su bile zainteresovane da idu.
Koje su te 3?

Da li je ikada igde procurela Radovickina verzija Da ti se dlanovi zalede?

Back