Pa realno, Marakana bi bila tvt top 10Inače Rada Manojlović je gostovala u emisiji u Kuriru prije mjesec dana i izjavila je da bi voljela da se prijavi na PZE, ali da želi da bude sigurna da može tečno pričati engleski i rekla je da smatra da je PZE odlična prilika za promociju bez obzira da li pobijedio ili ne. I naravno, da bi Marakana prošla dobro na Evroviziji da se tada takmičila.1:08:25 -
Tu smo negde. Samo sto je Maja hodajuci meme pa bi mi bilo smesno.Da li bi stvarno radije slušala Majino kreštanje nego Princa.![]()
Ja više nijednu, sem pobedničku.Турбо журка једина пјесма коју слушам и даље, некад Маску исто послушам ако наиђе на листи и тјт.
Isto, meni Durum Durum pesma tek isplivala na površinu posle PZE-a tek a Španska verzija je vrhI ja samo Durum Durum, trenutno se drogiram španskom verzijom
Da je Tam dala Durum nekome sa jacim vokalnim sposobnostima i da je Mimi imala jak tim za koreografiju ovo je mogao da bude jedan od jacih PZEova.I ja samo Durum Durum slušam, baš nebitna godina za PZE i ESC generalno