Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Inače Rada Manojlović je gostovala u emisiji u Kuriru prije mjesec dana i izjavila je da bi voljela da se prijavi na PZE, ali da želi da bude sigurna da može tečno pričati engleski i rekla je da smatra da je PZE odlična prilika za promociju bez obzira da li pobijedio ili ne. I naravno, da bi Marakana prošla dobro na Evroviziji da se tada takmičila. 😁 1:08:25 -

Pa realno, Marakana bi bila tvt top 10 😄
U suštini, slična situacija kao sa Milanom bi bila - top 10 publici, ukupno 13-14. mjesto

Drago mi je što tako fino priča o PzE, iznenadilo me i to što je Čekićka rekla da bi se prijavila nekad kad bi imala pjesmu pravu. Do prije par godina mi je bilo nezamislivo da njih dve konkretno imaju želju da se prijave

Ništa onda sledeće godine da konačno šaljemo Maju. Svakako je rekla da će se opet prijaviti. 😁

Турбо журка једина пјесма коју слушам и даље, некад Маску исто послушам ако наиђе на листи и тјт.

Језиво колико је Мими изгубила практично добијен ПзЕ онаквим наступом

Турбо журка једина пјесма коју слушам и даље, некад Маску исто послушам ако наиђе на листи и тјт.
Ja više nijednu, sem pobedničku.

Koja je razlika osim što je s*x zamenio sa flex.
Pesma je bila i ostala loša. Šteta, jer stvarno dečko ima potencijal, prvenstveno da napravi odličan nastup, a i pevanje je popravio. Valjda će jednom ubosti i prijaviti dobru pesmu.

Ima nekoliko razlika. Osim što je s*x i flex zamenio sa flex i hex, u strofana nije MVP već nešto drugo, a u poslednjoj ima još jedna eksplicitna reč u stihu "Tome kako mi se ***** Hahaha".

Back