Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Јесам ја рекао да ће ови из власти да се насаде на главу да следеће године победимо и да се у години када је тај фамозни Експо организује и ЕСЦ

Nastavno na diskusiju oko predlaganja ideja na Princ temi: Evo ja cu prvi da spamujem da se smanje vremenske i finansijske investicije oko PZEa na par godina i da se vrati 3pa1. Prva godina fokus Coby kao kompozitor, druga godina Milica Pavlovic kao izvodjac, treca 3 rok izvodjaca. Posle moze opet PZE, da ga se izvodjaci uzele.

Ko hoce nek podrzi, ko nece vas problem.

black and white doll GIF

Last edited:
Pesma je baš loša, ali je isto tako bolja od mnogih koje su prošle konkurs. Neshvatljivo mi je da ne prihvatiš na festival Ivanu Krunić, devojku koja peva razbija, koja ima toliko hitova u grupi Luna, pa i nekoliko popularnih pesama u svojoj solo karijeri. Okej da je bila jaka godina pa kažeš nije prošla konkurs, bila je jaka konkurencija, a pesma dosadna. Ali u ovako slaboj godini nju ne prihvatiti sa bilo kojom pesmom... Ne znam. Ko sedi u tom žiriju. 😭 Naravno da se onda afirmisani izvođači i velika imena neće prijavljivati.

Respektujem što je Ivana pokušala da napravi pjesmu za Evroviziju u svom stilu. Nažalost potrebna je bolja produkcija i upadljiviji aranžman. Neka pokuša sa nekom drugom pjesmom, bilo bi mi drago da se takmiči na PZE-u. Mislim da je ona dobar izvođač, samo joj treba dobra pjesma.

Pa što se tiče Lune, Ivana je ostavila ubjedljivo najveći pečat i to je neosporivo, ali Zejna zna da napravi dobru pjesmu za Eurosong.

• Like
Reactions: FFM
Slušam pesmu i deluje me poznato, a onda se setim i na šta me podseća 😂

Meni devojka baš lepo izgleda, mislim ima i ona godina ali odlično uvek izgleda. Možda ti se čini zbog šminke.
Uh pogrešno sam protumačen, mislio sam na diskografiju u poslednje vreme.
Što se izgleda tiče, plesa, glasa - tu greške nema.

A da to svakako, isto kao i Sanja Vučić, takav potencijal, glas i stas a izbacuje neku komercijalu.

Back