PeleESC7
Ekspert
Gabry Ponte propoDa je Tam dala Durum nekome sa jacim vokalnim sposobnostima i da je Mimi imala jak tim za koreografiju ovo je mogao da bude jedan od jacih PZEova.
Ali...
Gabry Ponte propoDa je Tam dala Durum nekome sa jacim vokalnim sposobnostima i da je Mimi imala jak tim za koreografiju ovo je mogao da bude jedan od jacih PZEova.
Ali...
Ne radite ovo StoletuInformer navodno tvrdi iz izvora bliskim njoj da je Milica Pavlović odlučila da se prijavi na PZE ove godine
https://informer.rs/dzet-set/estrada/1012379/milica-pavlovic-evrovizija-takmicenje
Objavljena još jedna pesma koja nije prošla konkurs za PZE.
Što li je ona toliko propala?Objavljena još jedna pesma koja nije prošla konkurs za PZE.
They call me GaaajaaaObjavljena još jedna pesma koja nije prošla konkurs za PZE.
Meni devojka baš lepo izgleda, mislim ima i ona godina ali odlično uvek izgleda. Možda ti se čini zbog šminke.Što li je ona toliko propala?![]()
Uh pogrešno sam protumačen, mislio sam na diskografiju u poslednje vreme.Meni devojka baš lepo izgleda, mislim ima i ona godina ali odlično uvek izgleda. Možda ti se čini zbog šminke.