Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Meni su Iskaz bili favoriti broj 2 nakon B x D, a sad vidim da neće pobediti ni jedni ni drugi. Šteta. Ove godine gotovo sigurno neće pobediti pesma koja se meni sviđa i to je ok! :D

Meni je baš drago zbog Haremki. Kod nas i u većem delu Evrope drag je i dalje underground i skrajnut i ljudi se time bave iz hobija i jer vole. Doslovno nikakve finansijske, ili bilo kakve druge benefite nemaju, pritom konstantno bivaju targetirani od strane kojekakvih grupa i nasilnika. Zato mi je i impresivnije da su uopšte uspele da oforme grupu i prijave se za PzE i volim što imamo i jednu takvu reprezentaciju u konzervativnoj sredini poput naše. Sviđa mi se i to što su u svim intervjuima i najavama bile odmerene, strpljive i korektne.

Menjao bih neke detalje u nastupu, ali generalno sam zadovoljan i mislim da su opravdale nekakva očekivanja koja sam imao. Glavni vokal je baš dobar, a i njihove harmonije su bile na mestu. Možda bih voleo drugačiji izbor nekih kadrova, ali verovatno nije bilo sve do njih oko toga kako će se snimiti.

Bravo za @Lefkada Tsunami i ekipu! 👏

Kežualci mi pišu da su čuli da se danas glasa za Maju iz trola, mislio sam da samo mi sa foruma to pričamo. 😂

Kežualci mi pišu da su čuli da se danas glasa za Maju iz trola, mislio sam da samo mi sa foruma to pričamo. 😂
Što iz trola? Pa vec dugo nije dosao neki regionalni hit iz pravca Srbije, tako da za Maju glasati s ponosom!

Dobila ne 8 p od mene na forumskom glasanju zbog keči refrena! A i nemam baš za koga da glasam ove godine.

Ja ne znam šta ste vi očekivali. Ja da sam ove pesme čuo u oktobru takođe bih digao ruke od PZE kao što je RTS. Dovoljno je lepo da može da se gleda, a naravno da će dobrih nastupa na kraju biti 2-3.

Ovo je neki nivo Beovizije 2019.

Jedino bih izdvojio razglednice - verovatno najbolje do sad. Fali im samo da su snimljene boljom kamerom.

Ma meni je Beovizija 2019 za ovo svemirski brod. Tada su bile 3, 4 kompozicije koje su legitimno mogle da odu na ESC pored Nevene. Ivana Vladovic, Saska...
Dobre i kvalitetne stvari su imali i Dzenan, Kurtic, Una i Natasa dobile televoting itd...

Meni Haremke izgledaju kao najvise ESC paket od svega sto smo sinoc videli... dobro su osmislile nastup mada ima jos prostora da bude bolje...
Moja mama se sokirala kad sam joj rekao da je Sirena musko lol

Nekoliko mojih prijatelja koji prate esc, ali nisu u tom svetu, su se sokirali kad sam im rekao da je veceras drugo polufinale, a ne u cetvrtak...gledanost ce im biti jos manja veceras zbog pomeranja 😬

Zadovoljan pf, prosli svi koji su trebali da prodju, za neka mesta je mogao da se bori bilo ko i tako je i bilo, ali Filarri veoma pozitivno iznenadjenje, isto kao i Biber. Zadovoljan sam Haremkama, mislim ako bi pobedile imaju dosta prostora da usavrse svoj nastup do Evrovizije, ali stekao sam neki utisak da su bas drage iako nisam uopste pratio njihov rad ranije. Iskaz mi je dobar, ali morao bi onaj nastup da gori jos vise, plesacice skroz nepotrebne. Bojana i David, hmmm, meni proslogodisnji nastup nio mnogo bolji.

Back