Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

BxD
Taša
Jelena
Filari
Iskaz
Biber
Mila

I ne znam da li Igor možda kao osmi

Biber i Iskaz moj top 2
Ja sam skapirao da ja ovde nisam upisao Harem među finaliste iako sam očigledno smatrao da su za finale tako da im se izvinjavam ovom prilikom!!!

Da imamo tu neku pesmu koja ostavlja bez teksta briga bi nas bilo za sve manjkavosti pojedinačnih nastupa, ovako "cedimo suvu drenovinu" iz nastupa.

Ali opet, ovo nije loše sve ukupno kakve stvari se vidjaju po drugim NF. Finale će nam na kraju biti ok.

Znamo da nisu svi učesnici u stanju da osmisle nastup, da nađu kvalitetne saradnike, da isfinansiraju ili sve u paketu. Mnogi su zalutali na festival.

Možda bi zaista bilo bolje da se smanji broj takmičara za sledeći put, ali da tu budu oni koji ,,gore" da odu na Evroviziju.
S druge strane kada nema nijednog festivala da se pojavi neko nov opet ovo dođe kao dobra platforma.

Ako sam dobro razumeo RTS produkciju autsorsuje Sky music produkciji koja ima iskustva, ali da sam na njihovom mestu ja bih skupio te reditelje i poslao na usavršavanje preko dok ne dovedu zanat do savršenstva.

Ma kakvo rasturanje Haremki na esc-u, počnimo prvo i osnovno od pesme nije dovoljno dobra da neko uzme i glasa jer je video nešto neviđeno i mnogo dobro. Ne glasa samo lgbt niti oni glasaju samo za svoje pripadnike zajednice.

pa irska pesma prosle godine je bila bezveze sama po sebi ali je skrenula paznju dobrim nastupom i jer je bila autenticna. Pesma Haremki nije nista gora od npr Loco Loco

Al drag show nije nešto neviđeno, baš je viđeno ranije i jedino je Končita bila ta ako ne računamo Danu koja je trans. Ako već i za pesmu imamo primere sličnih, Irska makar je i tu bila drugačija od svega što smo čuli.

Ma kakvo rasturanje Haremki na esc-u, počnimo prvo i osnovno od pesme nije dovoljno dobra da neko uzme i glasa jer je video nešto neviđeno i mnogo dobro. Ne glasa samo lgbt niti oni glasaju samo za svoje pripadnike zajednice.
Upravo ovo. Sve pohvale za trud i sve, ali smatram da u pesmi u nastupu nema ništa wow osim činjenice da nastupaju dregice.

Al drag show nije nešto neviđeno, baš je viđeno ranije i jedino je Končita bila ta ako ne računamo Danu koja je trans. Ako već i za pesmu imamo primere sličnih, Irska makar je i tu bila drugačija od svega što smo čuli.
Kod nas jeste, zato i razumem popularnost i pričanje o pobedi. Dakle super za lokal ne za ESC

Inače svaki put kad čujem stih U te oči grešnoga Aladina u glavi mi odma krene Ma nek ti oči sevaju k'o varnice, baš sličan početak pevanja stiha :D

Mene malo Žali srce moje refren podseća na od Čolića čini mi se grmi čini mi se seva. 😂

Meni ni nastup nije nešto. Definitivno sam očekivao bar jedan split od bar jedne devojke u nekom vogue-ing stilu ali ništa. Opet kažem jbg nije dreg samo uzeti našminkati se i obući se. Bar moj utisak.

bas se pitam da li ce se Teya Dora pojaviti kao gosca veceras ili u petak... posto kontam da su im svi pozvani otkazali gostovanja

Back