Moji utisci nakon oba pf, što se tiče ovih bitnijih likova i djela
Bojana & David - osjetila se trema malo plus ne kužim uopće čemu onoliko mračan nastup, jedva da im vidim plesne pokrete, a to bi kao trebao bit glavni dio nastupa, energije malo fali, meni i dalje najdraža pze pjesma ove godine, ali fali im još uvijek nešto
Haremsice - one mi malo izgledaju groteskno na sceni, nastup malo messy, ali pjesma me užasno vozi, sviđa mi se glas od one ženice male, mogu vjerojatno i bolje, ali okej sve u svemu neloše
Filarri - iz godine u godinu sve bolji, trudi se, prilagođava se svojim glasovnim mogućnostima itd, drago mi je da je prošao jer me i pjesma vozi
Princ - u studijskoj verziji mi je bila meh pjesma, uživo nastupom mi je malo oživila, lijepo je ovo, a on imam osjećaj jedini koji baš dobro pjeva što se tiče ovih favorita, jedino šteta što je pjesma malo zastarjela
Tam - ova pjesma me sad nenormalno vozi, jedini problem je što je ona sva ko neko pilence nevino, a za ovu pjesmu i nastup treba ta neka drskost a la Eleni Foureira, e da takva neka pjevačica izvodi ovu pjesmu slao bi ovo iste sekunde na ESC
Vukayla - pa fino se cura izderala, ne znam, nije mi loše, ali nije me ni osvojilo, ima mjesta za napredak, više bi možda volio da se kreće tokom pjesme, svakako će bit u igri za pobjedu
Mimi - bit će između nje i Vukayle sve mi se čini, nastup mi je ništa posebno, ali pjesma i dalje vožnjica, pa ako i pobijedi neću imat ništa protiv
Maja Nikolić - hahahahahahah