Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Da li se samo meni nije svidelo Vukaylno pevanje sinoc? 🙄 Meni je ono izgledalo kao da se muci dok peva.
Na par mesta se da kažem "gušila" ali ništa strašno i neslušljivo. Vrlo lepo otpevala. Mislim da je to do zvuka, svi su se žalili da se matrica jako slabo čuje. Tam je to rekla odmah u grin rumu posle nastupa. RTS svake godine ima problema sa zvukom, na to smo već navikli, valjda...

Ali možete li zamisliti kako publika skače i peva “Maska mog razuma polako topi se…” - not really

Možete li zamisliti isto to na “kiss kiss kiss, mwah mwah, mwah… ‘AJDE ‘AJDE” - absolutely da

Da vas podsetim da pesma mora biti catchy i da je važno da gruva. Ali stvarno vizuali moraju da se menjaju.

Ali možete li zamisliti kako publika skače i peva “Maska mog razuma polako topi se…” - not really
Možete li zamisliti isto to na “kiss kiss kiss, mwah mwah, mwah… ‘AJDE ‘AJDE” - absolutely da
Da vas podsetim da pesma mora biti catchy i da je važno da gruva. Ali stvarno vizuali moraju da se menjaju.
Za ispravljanje vizuala, potencijalni revamp i sve ostalo ima još mnogo vremena do maja. U početku stvarno nisam bio za Mimi, ali nakon nastupa i prvenstveno dobrog pevanja/repovanja mislim da je ona najbolji paket ove godine. Pesma ulazi u uši na prvu, ima dosta fanova iza sebe koji će glasati. Svakako je rekla da se više neće prijavljivati na pze kako god da bude, za Vukaylu i Tam ima vremena, mlade su, neka dođu sa boljim pesmama i kostimima.

Meni se kod Tam recimo bas dopala haljina, pa i vizualni identitet, veci je problem sto nema nicega na samoj sceni, morala je da ima neki koncept i nesto inovativno da sakrije cinjenicu da nije plesac, plus naravno mnooogo bolji kadrovi, mada kadriranje je horor kod svih nastupa ove godine, rts se vratio u njihove najgore godine 2018-2019

Princ prelep glas, šteta što nema neki svoj pravac
Ivana Štrbac otkriće PZE, šteta što nije prošla u finale
Mimi je redak izvođač u ovom izdanju koji je imao energiju, ali meni je pesma i dalje meh
Za Tam mi je drago, nastup je imao zanimljivu ideju i iznenadili su me vizuali, ali me boli koliko nema ritma i koliko se neprirodno pomera na sceni, Zejnina statika je dinamičnija od njenih pokreta
Oxajo me iznenadio nastupom, realno najbolji nastup od svih bendova
AltCtrl pesmu sam tek sad primetila, preskakala sam je na preslušavanjima, a sad sam je nekako osetila i okej je
Vukajla ne znam, malo mi je sve to messy, ali volela bih da ode iskreno, ili ona ili Tam.
Mada gledam šta se meni sviđa i za to navijam, mislim da ne mogu toliko da ocenim ukus široke publike, pogotovo što esc gledaju i fanovi i generalna populacija i ko zna ko još

I ovi široki kadrovi me fizički bole, jel beše oni moraju tako da snimaju binu zbog sponzorstva ili su samo toliko operisani od svega

Ma sve zavisi koliko Vukajla dobije kod publike. Ovo pod pretpostavkom da u žiriju glasaju kao npr za Teya Doru prošle godine.

Haremovci i haremovke ili Vukajla - moja prognoza Harem, kao sto rekoh u prethodnoj prognozi.

Zaboravih reci: dobiće Harem od zirija oko 7, 8 poena. 6 najmanje ako sastav zirija bude sarenolik.

Ma sve zavisi koliko Vukajla dobije kod publike. Ovo pod pretpostavkom da u žiriju glasaju kao npr za Teya Doru prošle godine.

Haremovci i haremovke ili Vukajla - moja prognoza Harem, kao sto rekoh u prethodnoj prognozi.
Ako haremke pobede, ima dijaspora da ih izignoriše jer dEgEnErICi sAtAnIsTi a ostala Evropa mahom neće glasati za njih. Finale kao nedostižni san.

Back