Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Srbija nikada nije poslala rok na Evroviziju, pa eto idealne prilike da se prošara sa Oxajom.
Ionako kažete da ćemo biti loše plasirani koga god da pošaljemo i da smo u problemu za finale.
A mislim i da sa tim sigurnim ispadanjem na ESC-u malo preterujete, jer ako su i drugi loši, a samo 6 pesama ispada, neko mora i da prođe u finale.

Je l samo meni los fokus na poslu , zbog misli koje su preusmerene na finale , pa me zato njakaju xaxa

Ja cu kao po starom obicaju da idem u crkvu da upalim svecu.... Tako sam izmolio i Neveninu pobedu nad Dzenanom i Tejinu nad Breskvicom
Ja samo za ESC to radim od 2018. na dan žiri polufinala...

Inače, jedva čekam tužbu Haremki na Majinu adresu 🔥😄 mora neko da joj odreaguje konačno

Ja imam utisak kao da svi otaljavaju posao reda radi. Od učesnika do rts-a. Nema tog entuzijazma, te energije...
Kadrovi loši, nastupi mnogi ispod očekivanja.

Nisam ni ja koncentrisan na poslu.. samo da se zavrsi radni dan pa posle da vodim psa na vakcinu, odmorim malo i uvece gledanje i navijanje

Meni je bezveze da šaljemo nekog samo zbog pokazivanja nekakvih simbola sa protesta, a pesma svakako nije najbolja među ponuđenima... Kao da je Evroviziju briga šta se trenutno dešava kod nas, još je to mlako... Dok ne izbije neki rat, daleko bilo, neće biti nekih većih reakcija

Razmislio sam i nisam za to da šaljemo Mimi. Prvo nas je nahajpovala opisima za pesmu, seevirala mućak. Ajde, na to sam nekako zažmurio, pomislio sam biće bolje uz nastup, ko zna šta su smislili. Kad ono, nastup ispade sa više mana od pesme. Tačno ne smem da zamislim kakav bi revamp bio, još više bi upropastila ionako šuplju pesmu.

Haremke ako odu isto da se zestoko poradi na koreografiji i presence-u. Ona sad sam se probudila energija nece zadivoljiti kriterijume za drag nastup evropskog auditorijuma

Najveći red flag kod Mimi je što misli da je razvalila i pesmom i nastupom.
coconut pieces GIF

To baš ne uliva nadu da će biti značajnih izmena u dobrom pravcu.

Јер данас је тајјјј дааанннн, кад ће мо сазнати ко ће бити званично окривљен за последње место на кладионицама и вероватни испадак у полуфиналу

Ja mislim da Mimi samo kod publike ima šanse za top 2 sa Harem uprkos lošim komentarima, očito i dalje ima jaku bazu glasača, ali kod žirija ne vjerujem da će dobro proći baš, tako da je ne vidim u igri za pobjedu.

Ovo za tam - svaka čast ako je poslušala i izmijenila obleku (ovo je trebalo i Mimi da uradi), još samo energetski da isprati

Back