Svake godine ista priča, pljuvanje po društvenim mrežama po pobedniku PZE. Stvarno ne razumem toliku količinu negativne energije i zlobe. Princ nije bio ni moj favorit. Poslala sam 15 poruka za Vukaylu, ali to nije razlog da svuda ostavljam otrovne komentare zato što nije po mom ukusu. Ukusi se razlikuju, a i sam sistem glasanja je tako zamišljen da predstavlja kompromis između stručnog žirija i publike, pa se onda desi da izbije na prvo mesto onaj ko nije pobednik ni žirija ni publike, ali je solidno rangiran kod oba.
Ova godina je bila baš specifična. Nije bilo nekog izrazitog favorita oko kog bi se iole podudarili ukusi publike i procena stručnog žirija. Harem Girls su kod publike bili drugi (ili prvi?), a kod žirija se uopšte nisu proslavile. Vukayla je, opet, prema ocenama stručnog žirija bila prva, ali je publika izignorisala. Princ je imao solidan rezultat kod oba što govori u prilog tome da pesma ipak nije toliko loša. Većini stranaca koji prave reakcije na YT se pesma dopada i začuđeni su što je u Srbiji nezadovoljstvo tako veliko.