Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Inače, nepopularno mišljenje, ali je meni 5 najboljih pesama sa PZEa bolje od 5 najboljih pesama sa Dore, iako je Dora generalno bila bolja - mnogo viši % korektnih pesama, neuporedivo bolja organizacija, scena, režija...

Nit' je gospodin, nit' ga zanima ista sem sopstvenog dupeta.

sastav zirija za PZE 2026

1. Janko Ilic -upravnik Novog groblja iz Beograda
2. Nevena Bozovic Ivanovic - pevacica
3. Zivota Stefanovic - dirigent hora penzionera u domu za brigu starih lica iz Novog Sada
4. Julka Simic - profesorka solfedja u penziji
5. Snezana Djurisic - estradna umetnica

Buuuuurn. Lefkada 33cm
Lefka - Dom top :ROFLMAO::cool:
Koliko su iskidale Haremsice sa intervjuima, I'm officially a fan 💕
Da li ima sanse da vas vidimo ponovo na PZE u buducnosti ili je jos rano za ovo pitanje?
Hvala ti ❤️ stvarno sam ponosna na način na koji smo se u medijima predstavile.
Šta budućnost donosi, ne znam. Definitivno jedino sa jačom pesmom i drugačijim konceptom, dakle samo sa boljim paketom od Aladina. Mnogi nas pitaju to, al zaista ja u ovom trenutku samo tražim neku planinu/banju da odmorim glavu hahaha :ROFLMAO:

Ovo izdanje PZE-a je bilo dosta slabije nego ranijih godina,zasigurno jedan od naših najgorih nacionalnih izbora ikada,sve tri večeri mogao se osetiti uticaj ove političke situacije,ali je zahvaljujući tome što su favoriti Mimi Mercedez i Vukayla razočarali nastupom,otišla je ,,najbolja pesma među najgorima", a to je Princ-Mila,čime sam potpuno zadovoljan. Samo neka ne ukidaju PZE čak i ako ispadnemo u polufinalu u Bazelu.

Ja nisam za ukidanje ali ako situacija u drustvu bude dogodine ista kao sad ili jos gora, bolje je da se odmorimo malo od PZEa nego da ga imamo ovako s brda s dola sklepanog kao ove godine- bez progresivnih umetnika koji zele da budu u ziriju, bez gostiju, bez glumaca da vode program itd... a i kakve pesme ocekujete da ce se prijaviti na konkurs na televiziju koju bojkotuje 90% mladih ljudi?

Back