Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Aleksa, ti si sveprisutan! Volim Milu, dobro je što si je iscimao
Nisam samo nju, pisao sam jos nekima. Čekamo odgovore, moramo da ih motivisemo da se malo promovisu. Imacemo zanimljiviji, kvalitetniji i nezvesniji festival. Zbog toga smo i ovde da svako na svoj nacin doprinese promociji festivala i buduceg predstavnika, koliko moze😊

Sinoć pred spavanje sam malo listao prošlogodišnju temu, tačnije dan kada su okačili snimke na yt pa smo analizirali tekstove. Najveći hit mi je što su neki, i nakon onakvog teksta, očekivali elektro + etno banger od Breskvice. Još su postojale proverene informacije da je u stilu Vučićkinog Đerdana 😂
Ono što mi je takođe interesantno je to što smo svi bili nekako pozitivniji, nahajpovaniji, ali dobro, to je zbog jačih imena i onog famoznog podkasta.
Jedva čekam nedelju, da opet čitamo ovogodišnje tekstove, to mi je definitivno jedan od najdražih momenata vezanih za PZE, a da nije sam izlazak pesama.

Или што смо и након 650 хиљада ријечи у Кат Досином тексту мислили да је пјесма нека кидалица

Neće mi nedostajati te sezone gde postoje podele na tabore. :D Uglavnom sam bio van tih podela i navijao za neku treću osobu, ali prošle godine nije bilo lako biti Teyin fan.

Mada, mislim da će se ponovo stvoriti podele kad izađu pesme.

Sinoć pred spavanje sam malo listao prošlogodišnju temu, tačnije dan kada su okačili snimke na yt pa smo analizirali tekstove. Najveći hit mi je što su neki, i nakon onakvog teksta, očekivali elektro + etno banger od Breskvice. Još su postojale proverene informacije da je u stilu Vučićkinog Đerdana 😂
Ono što mi je takođe interesantno je to što smo svi bili nekako pozitivniji, nahajpovaniji, ali dobro, to je zbog jačih imena i onog famoznog podkasta.
Jedva čekam nedelju, da opet čitamo ovogodišnje tekstove, to mi je definitivno jedan od najdražih momenata vezanih za PZE, a da nije sam izlazak pesama.
Ja mislim da je mnogo bolja atmosfera bila i 2023.

Hoće forumašica pod imenom Tigrica, možda nam se pojavi ponovo ove godine. :ROFLMAO:

Evo i mene ponovo. Iskreno izbegavam forum kad god saznam neku informaciju. Ali evo, s obzirom da smo saznali datum izlaska pesama. Prema mom skromnom mišljenju, uz dobar nastup imamo moguću pobedničku pesmu. Jedva čekam da poslušate. ☺️

Evo i mene ponovo. Iskreno izbegavam forum kad god saznam neku informaciju. Ali evo, s obzirom da smo saznali datum izlaska pesama. Prema mom skromnom mišljenju, uz dobar nastup imamo moguću pobedničku pesmu. Jedva čekam da poslušate. ☺️

Čitam i pomislim @Stefan28….rekoh crne rupe nas stvarno pojele, kad on može ovo da napiše, kad ono malo izoštrih vid i ono kopija

Status
Not open for further replies.
Back