Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Zasto mislim da je Seldar završio visoko visoko na RTS-ovoj rang listi za festival

Mislim lepa je i dobra kompozicija ali nije nešto za šta će se masovno ovde glasati.

^ Beše bio čovek prošle godine u žiriju ako se ne varam, to su te podrazumevajuće free pass RTS propusnice što se bunimo i zbog kojih konkuretniji možda izvise ispod crte.

Da li negde moze da se pogleda emisija sa RTS-a gde je Tam gostovals, propustila sam da pogledam?

Vukayla mi skroz nepamtljiva na prvo slušanje, od cele pesme čujem samo lepu produkciju.
Vec smo zakljucili da Vukayla nije ok na prvo slusanje. Ponovi, i do jutra si vec u Vukajlinom taboru. 😆

Vukayla ima lepu melodiju i sve ali nažalost ni to danas više ne prolazi u smislu da pobedi

Danas je bitno da si kao Kerijee npr

Vec smo zakljucili da Vukayla nije ok na prvo slusanje. Ponovi, i do jutra si vec u Vukajlinom taboru. 😆
A na samom esc-u je bitno prvo slušanje, nisu kežualci poput nas fanova da siluju slušanja pa nam tako upadnu pesme u glavu.

A na samom esc-u je bitno prvo slušanje, nisu kežualci poput nas fanova da siluju slušanja pa nam tako upadnu pesme u glavu.
Ne znam kako je onda Nemo pobedio. Ocigledno zbog njegovih vokalnih mogucnosti. Zato, pevaj Saro!

Status
Not open for further replies.
Back