Okram
Ekspert
Sledeći PZE će biti stacked, neka sačeka 2027.Znate li sta mi je palo na pamet, da se gazda Paja prijavi sledece godine, on onako zna i da peva malo, pa eto nam rep pesme za takmicenje.
Sledeći PZE će biti stacked, neka sačeka 2027.Znate li sta mi je palo na pamet, da se gazda Paja prijavi sledece godine, on onako zna i da peva malo, pa eto nam rep pesme za takmicenje.
Meni je tam svakim slusanjem sve slabija i losijaVukajla ako servira nastup i glasčinu, onda imamo i materijala za prođu kod žirija na ESC... Nakon više od dva dana, Tam i Vukajla definitivno najbolje pesme!
Nije do Tam. Vukajla je sve bolja i bolja.Meni je tam svakim slusanjem sve slabija i losija![]()
Vec smo zakljucili da Vukayla nije ok na prvo slusanje. Ponovi, i do jutra si vec u Vukajlinom taboru.Vukayla mi skroz nepamtljiva na prvo slušanje, od cele pesme čujem samo lepu produkciju.
Po pitanju potencijalnog pobednika .Kakvo je ovo poređenje pitam
Ali ni Kerije ni BL nisu pobedili.Vukayla ima lepu melodiju i sve ali nažalost ni to danas više ne prolazi u smislu da pobedi
Danas je bitno da si kao Kerijee npr
A na samom esc-u je bitno prvo slušanje, nisu kežualci poput nas fanova da siluju slušanja pa nam tako upadnu pesme u glavu.Vec smo zakljucili da Vukayla nije ok na prvo slusanje. Ponovi, i do jutra si vec u Vukajlinom taboru.![]()
Ne znam kako je onda Nemo pobedio. Ocigledno zbog njegovih vokalnih mogucnosti. Zato, pevaj Saro!A na samom esc-u je bitno prvo slušanje, nisu kežualci poput nas fanova da siluju slušanja pa nam tako upadnu pesme u glavu.