Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Meni bi bilo zanimljivo da neko slicnog razmisljanja onda napravi "bolju" pesmu. Da vidimo bas ste ste to tacno ocekivali. Mislim totalni je paradoks ocekivati nesto iz sopstvene glave ma koliko neko da ti najavi nesto. Sta uopste znaci to? Ne kapiram.. Da je sebe operisala na sceni ispunila bi ocekivanja? 🙄

Očekivao sam da bude dinamičnije, da bude besno i više turbo. Davala je kojekakve reference. Ovako je sve ispalo prilično njanjavo, a tamo gde najviše treba da grmi ne postoji ništa, poslednji minut se doslovno razvlači.

Poslušaj npr. Eriku sa finskog UMK, e, uz onakav kraj skakali bi oni kojima se pesma ne dopada.

Žena je doslovno dala Tetovažu kao hint za Turbo žurku. Želim da verujem da nas je trolovala jer mi je nemoguće da misli da su pesme slične kad su doslovno nebo i zemlja.
Slušaj ovaj ludački, prebrzi, turbo-tehno instrumental, ukombinovan sa Indirinim vokalom i onda uporedi sa onom basic midtempo melodijom Turbo Žurke.

Zamislite atmosferu u areni uz neki ovakav instrumental, ufff kao stub mi je kad pomislim.

Iskreno, meni se nijedna pjesma Mimi Mercedez ne sviđa, ova mi je čak i najslušljivija. Ali da, nekako je bejzikara, od truba do teksta. Mogla je to puno žešće, jače. Barem ovo što ima pojačati da grmi.

I dalje mislim da je skroz ok izbor za televoting na ESC-u. Naravno, ako izvede to dobro uživo, prvenstveno da ima energiju.

Bože izgleda da samo meni neće kliknuti Turbo žurka, a bio sam spreman da budem najveći bot na forumu! 😔
Nisi jedini. Ne shvatam hype za ovu ispod proseka bazikaru. Da neko moze da pomisli da ce ova salata da bude ok na Evroviziji, i privuce glasove. Cije? Mozda malo sa Balkana i to je to.

Status
Not open for further replies.
Back