Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Poslusala sam Tam. Solidna pesma, bez konkretnih reci. Sve do refrena mi se ne svidja. Onda fascinantni deo Durum durum more more koji pesmi daje neku prosecnost. Na momente pesma zaliči na Ruslanin Wild Dances ali ne preterano. Što se tice esc-a mislim da bi ostali u polufinalu ako je posaljemo. Sve Tamine pesme su slicne, Pogana mi je najbolja ali u kontekstu esc nijedna ne bi videla finale jer su previse domace. Pesmi fali 30 sekundi sto je veoma problematicno. Ako uradi revamp dobicemo jos 30 sekundi durum duruma. Evropi se ovo nece svideti kao ni nasoj Srbiji. Veoma monotono, nerazumljivo na momenat te zainteresuje kod prvog refrena i posle toga mrka kapa. Ona deluje kao izvodjac smoreno, bez zelje, energije za borbu. Ne za Tam i Durum durum.
Jel nam ovo Maja dosla na forum?

Nije Maja, već ona Milica što je bila prošle godine na forumu i botovala za Breskvicu lol eno je na tiktoku botuje za Maju pljuje ostale učesnike i kači Maju uz neke pesme o Kosovu sa tvrdnjom da je žali srce moje pesma o Kosovu

Sa Mimi je zabava zagarantovana i zabavice se Evropa posebno publika u areni dok će žiri na piš ili puš pauzu. 😁

Kako vreme prolazi Vukayla mi je jedina kompletna opcija za Bazel. Za njom Bojana i David. Tam i Mimi nedovoljno, nešto ocigledno fali i ne moze bez toga.
Meni se iskreno ta Vukayla uopste ne svidja. Nekako nista se ne razume sta peva, previse suska i to bas moze da iritira ljude. Nesto slicno kao ona devojka u kolicima sto je 2017 pevala za Rusiju Flame is Burning. T
840.webp

Pa isto kao i prošle godine, prvo joj je Teya Dora na forumu kao bila favorit, i odjednom je krenula da pljuje Teyu i uzdiže Breskvicu lol
jel to Mici što je peticije kasnije delila da se potpisuju? Pa kad je propalo krenula da pljuje po Breskvici i da podržava Teyu opet 💀

Nije Maja, već ona Milica što je bila prošle godine na forumu i botovala za Breskvicu lol eno je na tiktoku botuje za Maju pljuje ostale učesnike i kači Maju uz neke pesme o Kosovu sa tvrdnjom da je žali srce moje pesma o Kosovu
Ovo je prvi put da sam na forumu i ne zovem se Milica.Hvala

Ne znam nikakvu Milicu niti se sa Milicama druzim. Jedino sto znam jeste da ce Bojana i David, Princ, Ivana Strbac i Maja Nikolic pokidati na pze i da neko od njih ide na Evroviziju u Bazel. 🇷🇸🔥

Znam, tad si se na tiktoku zvala Bojana, sad si promenila u Olga, a ovde si bila Milica 🙏

Inače si skoro kačila i forum na tiktok i pozivala ljude da naprave nalog, tako da znamo da je "Milica" na forumu lol
koji je tiktok nalog u pitanju?

Da botujes za Breskvicu ne podrzavam, ali razumem.
Da botujes za Maju...

john travolta hair GIF

Edit: Majina pesma mi je inace super zabavna do 45. sekunde kada sve od dodjavola

Elem, ako Mimi zeli da nas iznenadi gostom na nastupu, najbolje da joj Ivana pozajmi svog minotaura, to bi mi najmanje smetalo.

Status
Not open for further replies.
Back