I dalje šušti, ali nekako danas boljaNe susti ti vise
I dalje šušti, ali nekako danas boljaNe susti ti vise
Odlepila načistoAlesia na liveu na pitanje koji ti je omiljeni nf: "PZE, imam 7 pesama na playlisti"
![]()
Nije baš ni da nam pesma upali baš uvek....A to fejk i proizvoljno rangiranje nacionalnih finala je bitno samo onima koji ih organizuju i nekim fanovima. Ono što se računa su pesma koja se pamti i plasman na Evroviziji, jer to u velikoj meri može da povuče veće interesovanje za naredno NF. Možeš da imaš dobru produkciju a pesme budibogsnama, apsolutno ništa ne znači i da te neko istakne među gomilom selekcija.
Pa to i kažem, bitnije da pesma klikne i ostane i kako se kotiramo na ESC. To što mi ovde sebe guramo na nekakve NF podijume piši propalo, kada se RTS pretplatio na desnu stranu tabele.Nije baš ni da nam pesma upali baš uvek....![]()
Tačno, ali meni je smešno da je Olja toliko ponosna na PZE, mislim nije loš, daleko je i od najgorih. Ali sad da je među najboljima nikako.Nacionalni festival kakva nam je i estrada generalno, zaglavljena u vremenu i prostoru.
bar ove godine nećemo gledati bend Giftpa onda interni nastupi koji nikad da se završe posvećeni Jugoslaviji
Tačno, ali meni je smešno da je Olja toliko ponosna na PZE, mislim nije loš, daleko je i od najgorih. Ali sad da je među najboljima nikako.
Ne znam što je neko mlađi ne savetuje, da barem nešto promene.