Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Nista sto doticna uradi meni nije ni smesno ni zanimljivo. Zena ocigledno ime ozbiljne probleme, i ovo njeno PZE vaskrsnuce koje se desilo nam nije trebalo ni najmanje, pogotovo uzimajuci u obzir u kakvim okolnostima se odrzava takmicenje ove godine. Uzdam se u njeno ispadanje u PF. i stavljanje tacke na njen PZE staz, red bi bio.
Pričaj u svoje ime. Meni je zabava sa njom zagarantovana. Žena je privatno skroz normalna, sve što radi je samo za medije i scenu. Pa živi od toga. I iskreno navijam da je pošaljemo. Nemoj više da je diraš ili ću početi da botujem za nju kao Kuz. 🤣

Zapravo niko nece imati mnogo glasova. Svi ce biti tu oko 10 hiljada u finalu dok ce samo jedna pesma znacajno odskociti i dobiti preko 30 hiljada glasova. To je pesma od koje ne moze da se zivi ovih i koja se ori sa svih stanica, gradskog prevoza, pevaju je svetske zvezde, vrhunski sportisti i politicari. Ceo svet staje kada se pusti ZSM. Zato ne smemo propustiti ovakvu priliku kakve se ukazala sada i verovatno vise nikada za nasu divu i moramo je poslati u Bazel. U ovako kriticnom trenutku ona je svetlo u tami koja ce doneti pobedu Srbiji i pokazati svetu u kakvoj ludnici zivimo svi ce samo o nama pricati. Ujednimo se jednom u zivotu i posaljimo ono sto valja. Hajde forumasi vi ste ti koji inate moc da odlucite ko ide, pozovite svi da glasaju za ZSM i da zasijami Evropom kao nikad.

Zapravo niko nece imati mnogo glasova. Svi ce biti tu oko 10 hiljada u finalu dok ce samo jedna pesma znacajno odskociti i dobiti preko 30 hiljada glasova. To je pesma od koje ne moze da se zivi ovih i koja se ori sa svih stanica, gradskog prevoza, pevaju je svetske zvezde, vrhunski sportisti i politicari. Ceo svet staje kada se pusti ZSM. Zato ne smemo propustiti ovakvu priliku kakve se ukazala sada i verovatno vise nikada za nasu divu i moramo je poslati u Bazel. U ovako kriticnom trenutku ona je svetlo u tami koja ce doneti pobedu Srbiji i pokazati svetu u kakvoj ludnici zivimo svi ce samo o nama pricati. Ujednimo se jednom u zivotu i posaljimo ono sto valja. Hajde forumasi vi ste ti koji inate moc da odlucite ko ide, pozovite svi da glasaju za ZSM i da zasijami Evropom kao nikad.
Da smo je slali kad se još ponašala normalno, imala dobre pesme i pevala kako valja pa da razumem, ali pošto smo tad bili pod sankcijama EBU šta da se radi.

Sada - ne vidim ijedan razuman razlog da nju šaljemo sem iz čiste sprdnje.

Zato sto bi pokidala nasmejala bi i Evropu do suza. I mogu slobodnu ruku u vatru da stavim da bi pobedila. Ajde da posaljemo pa da vidimo? Ovako nikad necemo saznati a nikad bolju priliku necemo imati? Evo i sam reci jel tako? Pa sta su sve slali razni u Evropi i sta je sve pobedjivalo, reci i sam. Ima hit privukla bi i nasu dijasporu jer oni vole etno. Stvorili su se svi uslovi za ponovnu pobedu Srbije, to bi bilo odlicno i zbog situacije koja je trenutno kod nas. Privukli bi oaznju evrope na nas. Kad je jedna Netta pobedila zasto ne bi nasa diva?@leeethium

Maja da stvarno želi da pobijedi ne bi se blamirala po Pinku za početak. Ali volio bih da prođe u finale čisto jer mi je simpatično kako ona i Mimi sada zajedno u svaku emisiju idu lol.

Kada već pričamo o Maji toliko, moram da priznam da mi je ovo jedan od najboljih domaćih albuma ikada

Posle toga skoro-pa-apsolutni muzički sunovrat, uz par dobrih pesama tu i tamo.

Zna li se nesto ko ce biti gosti i kakav nas revijalni deo ocekuje?

Vidim da su pojedini poceli apsolutno da se slazu sa mnom po misljenu da treba poslati ZSM. Hvala vam znam da jeste najbolji izbor i da bukvalno niko ne moze da joj parira. Napravice svetsko spektakl u rangu najvecih svetskih zvezdi i sijace srbija ponovo najsjajnim sjajem kao Djokovic sa svojim zlatom oko vrata na olimpijskim igrama. Zato svi glasamo da dovedemo ponovo evropu i svet u Srbiju i da ponovo budemo na vrhu. Kao nekada. Mi to zasluzujemo. Nas napaceni narod ponovo ce biti na krovu Evrope i svi ce pevati njegovu etno pesmu sa prelepim motovima dok ce igrati u ritmu zala. Neka pobedi Srbija.

Ono što ne vidiš jeste da se ljudi sprdaju sa tobom, jer si upravo to-predmet sprdnje. Za bolje i nisi, a da imaš imalo mozga, prestala bi da nas terorišeš svojim svakodnevnim retardiranim izjavama.

Nevena Božović, Sanja Vučić, Danica Krstić prvo polufinale

Jelena Tomasevic, Sergej Cetkovic, Boris Rezak drugo polufinale

U finalu kazu iznenađenje - verovatno će bend GIFT nastupiti nakon ispadanja u polufinalu
Danica Krstić je juče postala mama. Na svet je donela jednog dečaka.🤱
Čestitamo, neka je živ i zdrav i nadamo se da će biti lep i muzikalan na mamu.

Status
Not open for further replies.
Back