Doduše, sad kad razmislim ova mu pjesma ima jako malo prostora za vokalne horore u usporedbi s prethodnima... Možda je igrao pametno i ovaj put pjeva unutra svojih mogućnosti pa to onda na nešto sliči.Ma kako moze Filari da bude najbolji paket? Meni je on beskrajno zanimljiv, pratim ga na tik toku. Verujem da mozda ima najbolji nastup ali pesma i vokali su ispod proseka. Ovo sto je napisala je samo njeno subjektivno misljenje, kao sto su bili hvalili Angelinu onomad a ona ispala.
Biber je meni u top 10 na ovom PZE... Jako lepa pesma, ali naravno uvek može još... Nije mi bolja pesma od njihove iz 2018. ali jeste svakako nego ona iz 2022.O Biberu se ne priča puno, ali po meni su stvarno napravili solidnu pjesmu! Pjesma im je uspjela u onome što je Kajsija probala napraviti s Gnezdom Kosovim ali joj nije uspjelo. Ovo je baš lijepa etno pjesma koja budi neku nostalgiju kada se sluša. Mislim da i oni imaju dobru šansu uz dobar nastup.
(Doduše nisam upoznata s njihovom karijerom nimalo, pa možda vi znate nešto što ja ne znam pa ih zato i ne spominjete...)
Tražili ste za Iskaz... nisam se previše trudio ali evo...
Nastup zamišljam kao zabavan, nešto u segmentu istočnoevropskih punk- rock nastupa ali da bude ,,u trendu"... dosta je bitna energija na sceni, ima dosta kretanja, skakanja i hoda po sceni (iskreno ne zamišljam neku specijalnu koreografiju), nastup je dodatno praćen pirotehnikom... svetla pozornice su jaka, animacije na LED ekranima su zanimljive (strip animacije) koje između ostalog predstavljaju doživljaje i avanture članova benda... kostimi su u skladu sa nastupom...
View attachment 30540View attachment 30541View attachment 30542View attachment 30543View attachment 30544View attachment 30545View attachment 30546