Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Prošle godine nisam mislila da pobeđuje Breskvica, možda jer nisam bila svesna koliko je popularna i bila mi je potpuna nebitnjakuša. A Mimi s ovom forom "Srbi najluđi narod" može da ne pobedi samo ako joj nastup bude mnogo loš, a neko drugi pokida.

Ulazim sa predumišljajem da Mimi pobeđuje tako da su očekivanja nikakva. Svakako ni to ne bi bio očajan izbor, mogli bi da čekiramo "ženski reper na ESC" stavku i 99% bi prošli u finale ESC. Da, jeste lošije od ogromne većine njene diskografije, al opet je i takva više kul od nekih pesama koje smo slali.

Navijamo za najbolji nastup, a nadamo se da će to biti Vukayla s obzirom da se vidi da je svesna šta i kako treba da radi.

Što se opterećujete takvim statistikama. Na EW se može glasati i zaobilaznim putem, preko VPN-a, pa nisu ni tamo svi ti glasovi potpuno verodostojni, iako se vezuju za IP koji je opet, u većini slučajeva, dinamički a ne statički.

Pošto nisam imao priliku ranije, samo ukratko da se osvrnem na pesme.

Očekivanja su mi bila, praktično, nikakva ali čak i imajući tu činjenicu u vidu, moram reći da sam jako razočaran. Ponuda je ispod svakog minimuma.

Što se mene tiče, moj favorit je Iskaz 👌 Jedina pesma koja odskače u ovoj konkurenciji. Rizik jeste, ali bih apsolutno poslao. Sviđaju mi se još i tam i Vukayla ali u oba slučaja fali nešto da bi mi utisak bio odličan. Princ mi je takođe dobar ali za lokalnu upotrebu.

Za ostale pesme nemam ništa pozitivno da kažem pa neka ostane na ovome.

Što se opterećujete takvim statistikama. Na EW se može glasati i zaobilaznim putem, preko VPN-a, pa nisu ni tamo svi ti glasovi potpuno verodostojni, iako se vezuju za IP koji je opet, u većini slučajeva, dinamički a ne statički.
Još imamo 30 pesama, od kojih se za 10-15 svi slažemo da su “fileri” ili da nisu za ESC. Da imamo 10-15 (koje su u finalu i našeg glasanja ovde na forumu) verovatno bi bili među najbolje ocenjenim, tačnije ne verovatno nego sigurno.

@Aleksa Sve to utiče, pored samog načina glasanja u tehničkom smislu. Nisu nešto ti podaci za poređenje, svaki nacionalni izbor je priča za sebe. Jedino kada bi bila neka zasebna anketa po završetku nacionalnih izbora, pa da se glasa i bira najbolji itd...

Ja non stop slusam
1. Mimi
2. Haremke
3. Iskaz
4. Biber
5. Vukayla
6. Tam
Cak i Ne mogu, i jos par
i dalje mi ne ulazi u glavu potenciranje "lose godine" kad smo prethodnih imali maks 3 pesme koje su se vrtele
I bio je momentum svadje br vc teye i neka kao otkrica minimalna prethodnih pzea
Ovo je samo mirnija godina koja ce posle nastupa da bude bura 😊

Ne znam zašto vam je toliko teško prihvatiti da su ljudi nezadovoljni ponudom, naporan je malo taj fejk optimizam samo da biste nezadovoljne pokušali uvjeriti da nemaju razloga biti nezadovoljni lol
Nek ljudi mrače ako im se mrači, od deluluizma nema ništa

Status
Not open for further replies.
Back