Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
A postoji li mogućnost da sistem bude takav da je od publike max 60p?
Primer: 5 članova žirija može najviše jednom takmičaru ukupno dati 60p (5x12p). Da ne bude kao na Dori ali opet da bude u fazonu kao “pravednije je” 😂 ako me iko kotna.

@Gollum
Ne verujem ni da Ana, a ni sama pesma imaju potencijala za tako nešto (što naravno ne umanjuje kvalitet pesme koja je u ove godine ubedljivo najbolja).

Ne moze, probala ja sa dva razlicita VPN-a, kaze mi da ne mogu da glasam 😭😭😭
Ako neki moze da preporuci neki
Korišćenjem InPrivate (Incognito) režima + promenom IP adrese, recimo posredstvom VPN-a (ja koristim plaćenu verziju Surfsharka, ali ne upotrebavljam u ovu svrhu, jer mi je ta statistika nebitna, već uglavnom za gledanje sadržaja koji se ne može bez njega).

A postoji li mogućnost da sistem bude takav da je od publike max 60p?
Primer: 5 članova žirija može najviše jednom takmičaru ukupno dati 60p (5x12p). Da ne bude kao na Dori ali opet da bude u fazonu kao “pravednije je” 😂 ako me iko kotna.
misliš proporcionalni, ali ukoliko neko dobio više od 60 od publike bude fiksiran na tačno 60? U teoriji moguće, ali mislim da niko to ne radi pošto je 60 / 290 malo više od petine svih bodova, što je realno malo.

misliš proporcionalni, ali ukoliko neko dobio više od 60 od publike bude fiksiran na tačno 60? U teoriji moguće, ali mislim da niko to ne radi pošto je 60 / 290 malo više od petine svih bodova, što je realno malo.
Pa da tako nekako znači da bodovi žirija i publike budu “ravnomeri” baš u full-u.
IMG_1070.webp
Evo i slike sa probe 😀 Green Room isti, scena lepo izgleda gde su Dragana i Kristina, kad se gleda ovako na kratko.

A lijepa je pjesma Brinem. Jako aktualna tema o anksioznosti i strahovima u ovom nepredvidivom vremenu. Nažalost totalno nekonkurentna, ali ovako kao pjesma mi se baš sviđa. Ona mi je kao Durlanski pretprošle godine.

Jako zanimljiv intervju.

Ali voditeljka koja je bila u tripu da Dzipisii sa ovom novom pesmom nastupa na PZE, ja nmg stvarno

Last edited:
Izgleda da je i Grgur otpao iz voditeljskog tima.

U najavi oba PZE polufinala stoji:

"Kroz sve tri takmičarske večeri na glavnoj sceni gledaoce će voditi Dragana Kosjerina Perduv i Kristina Radenković, a u takozvanom grin rumu sa takmičarima će se družiti Stefan Popović."
RTS svoj deo prihoda od glasanja donira za međunarodnu humanitarnu akciju "Za male velike heroje"

I ove godine, RTS će svoj deo prihoda ostvarenih vašim SMS-ovima tokom sve tri festivalske večeri, dati u humanitarne svrhe, kao i uvek - najmlađima.

Podržaćemo međunarodnu humanitarnu akciju "Za male velike heroje" kojom se prikupljaju sredstva za renoviranje trećeg sprata Odeljenja Neonatologije Kliničkog centra Srbije - krovne nacionalne instutucije za prevremeno rođenu decu.

Inicijator akcije je Udruženje iz Vrnjačke banje - "Za naše heroje", a Radio-televizija Srbije je medijski partner ove akcije.

Radi se o nesvakidašnjem poduhvatu – trojica humanih ljudi 31. marta kreću automobilom Yugo 45 od Instituta za neonatologiju u Beogradu, put dalekog Pekinga. Cilj im je da tokom rute duge 11.500 kilometara prikupe 25 miliona dinara, potrebnih za pomoć prevremeno rođenoj deci. Mi ćemo im ove tri večeri pomoći u tome.​

Očekivano za Grgura, još kad je Došlo odustao, očekivao sam i da će on. Pogotovo što se Slaven odlučio na to zbog poziva FDU, a obojica su ga završili i akitvna su podrška FDU.

Status
Not open for further replies.
Back