Korišćenjem InPrivate (Incognito) režima + promenom IP adrese, recimo posredstvom VPN-a (ja koristim plaćenu verziju Surfsharka, ali ne upotrebavljam u ovu svrhu, jer mi je ta statistika nebitna, već uglavnom za gledanje sadržaja koji se ne može bez njega).Ne moze, probala ja sa dva razlicita VPN-a, kaze mi da ne mogu da glasam
Ako neki moze da preporuci neki
misliš proporcionalni, ali ukoliko neko dobio više od 60 od publike bude fiksiran na tačno 60? U teoriji moguće, ali mislim da niko to ne radi pošto je 60 / 290 malo više od petine svih bodova, što je realno malo.A postoji li mogućnost da sistem bude takav da je od publike max 60p?
Primer: 5 članova žirija može najviše jednom takmičaru ukupno dati 60p (5x12p). Da ne bude kao na Dori ali opet da bude u fazonu kao “pravednije je”ako me iko kotna.
Pa da tako nekako znači da bodovi žirija i publike budu “ravnomeri” baš u full-u.misliš proporcionalni, ali ukoliko neko dobio više od 60 od publike bude fiksiran na tačno 60? U teoriji moguće, ali mislim da niko to ne radi pošto je 60 / 290 malo više od petine svih bodova, što je realno malo.
Eh kad ne bi dobila PZE.Eh kad bi Mimi bila 9. u polufinalu.
Eh kad ne bi dobila PZE.