A kako se to fura na Damjana? Drugačije izgledaju, drugačije se oblače, drugačijom muzikom se bave. Bukvalno ne vidim nikakvu sličnost između Maneskina i Lavine.Zasto se Lavina frontmen mora furati na Damiana od toliko drugih mogucnosti
To mi odmah na prvu bode oci i smeta jer mi i Damiano sam po sebi ide na zivce
Ne slažem se sa tobom. Ovo je neki gothic vajb koji izbija iz Luke i outfita.Zasto se Lavina frontmen mora furati na Damiana od toliko drugih mogucnosti
Ajme majko.....samo još fali da mi njega odvedu u Beč pa da izvršim harakiriKosjerina lajkovala Pelinovu probu
![]()
Taman posla, samo Zejna fura nečiji stil, svi drugi su originalZasto se Lavina frontmen mora furati na Damiana od toliko drugih mogucnosti
Brat Pelin pobednik publike
To rekosmo i za EegoraBrat Pelin pobednik publike
Neka se ponovi za Pelina.To rekosmo i za Eegora. Bolje ne prognozirati ništa i nagađati
Mislim da je to rekao iz sprdnje. Ko ovo mož' da uzme za ozbiljno?To rekosmo i za Eegora. Bolje ne prognozirati ništa i nagađati
Zlobnici će reći da se furaju na Hatari.A kako se to fura na Damjana? Drugačije izgledaju, drugačije se oblače, drugačijom muzikom se bave. Bukvalno ne vidim nikakvu sličnost između Maneskina i Lavine.
![]()
Mi Srbi, ko drugi. Na ovo kežualci balave. Ima harmoniku, ima trubu...sve što jednom prosečnom Srbinu treba! A vidim i da šuri sa lajkovimaMislim da je to rekao iz sprdnje. Ko ovo mož' da uzme za ozbiljno?
Fin ko Finac, a voditeljke PZE mu lajkuju slike. Takvi su najgori.Ljudi molim vas ne hajpujte pelina, on je stvarno fin momak + esc fan, postujem sve, ali pesma je krš![]()