Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Ispratio sam i Brakusovu današnju emisiju gde je pomenuo (pošto je i on ispratio PZE) da je estetika ovogodišnjeg izdanja plagijat FEST-a iz 1990. godine

Inace meni su oci ispale juce da skontam koja se to 'skrivena poruka' krila na ekranu iza YANX u toku nastupa, da bi tek u revijalnom delu skontao da je bio bug jer se ista stvar ukazala u onom isecku sa proba pa j*beni RTS JA NE MOGU
Možda je broj telefona ćaci call-centra?

Inace meni su oci ispale juce da skontam koja se to 'skrivena poruka' krila na ekranu iza YANX u toku nastupa, da bi tek u revijalnom delu skontao da je bio bug jer se ista stvar ukazala u onom isecku sa proba pa j*beni RTS JA NE MOGU

View attachment 41821
View attachment 41822
Nije bag, namerno je tako napravljeno da deluje kao da se ekrani kvare

Ali Zejnini fanovi koji dolaze na postoje svih mogućih izvođača koji je mogu eventualno pobediti i sipaju otrov. Omalovažavanje svakoga na max. Postoji neka želja u meni da izgubi samo zbog njih. Breskvica je imala najgore fanove u istoriji PZE-A, ovi sr polako približavaju. Naravno čast onima respektabilnima

A svuda ima spamera. Ovih dana i na našem YouTube kanalu neki ide od videa do videa i spamuje za Lavinu, iako se video konkretno ne tiče njih. Neće YouTube komentari nešto bitno promeniti niti uticati na ishod.

Što se tiče jučerašnjih rezultata - Mirna da se zahvali tehničkim smetnjama što je ponovo nastupila na samom kraju jer je bila zaboravljena čim je sišla sa scene prvi put, da nije Beli u Kosmos tripu nego neki rendom lik iz Negotina lizali bi patos polufinala sa onom limunadom (realno su prošli na konto glasova iz njihovog rodnog Mladenovca, sve i da niko drugi iz Srbije nije pustio poruku za njih), ispadak Đurđice nisam očekivao jer bez obzira što pjesma nema nikakav evrovizijski potencijal i suviše je flat opet je najoriginalnija bila i još posljednja nastupala, Lores je takva jedna predivna lutkica i za mene otkriće ove godine (pjesma joj je bukvalno unseen i za nju treba da se napravi jedna ozbiljna paketčina ubuduće), Mašulovićka baš i nije morala proći a i ona žena se smorila kad su je prozvali pošto je shvatila da će morati i u subotu nastupiti te da od vikenda po slovenačkim termama nema ništa lol.

Trampolina, Manivi, Makao - zasluženi flopovi i svaki komentar je suvišan a jedina koja mi tu nit' smrdi nit' miriše je ta mala Iva Grujin, na granici mi je cijelo vrijeme bila a logično stejdž i pjesma su totalno RTS-ovski i kao što rekoh - i vukovi siti i ovce na broju.

Revijalni dio je bio iznenađujuće zanimljiv - austrijske pjesme sa Evrovizije drugačijih žanrova i iz različitih dekada mada gosti su manje-više uvijek isti lol (svaka čast Igoru na izboru ''Say a word'' iz 2002-e btw), Ivona preljepotica mora nekad biti naša predstavnica a noćas je nisam uopšte mogao prepoznati dok mi drug nije rekao da je ona u pitanju. Jedva čekam da vidim šta su za sutra pripremili, već se tresem. :eek:

Ali Zejnini fanovi koji dolaze na postoje svih mogućih izvođača koji je mogu eventualno pobediti i sipaju otrov. Omalovažavanje svakoga na max. Postoji neka želja u meni da izgubi samo zbog njih. Breskvica je imala najgore fanove u istoriji PZE-A, ovi sr polako približavaju. Naravno čast onima respektabilnima
Samo KONSTRUKTIVNO 😌😌

Jedva čekam da se Carleusha oglasi na Fejsbuku kako joj je Avgust iskopirao nastup iz Velikog brata za Insomniju. 😌

Ljudi evo i mene .

Ovako : iskreno i ja sam se nadao da ce u finale proci Eegor a isto tako i Djurdjica . Jako mi je zao zbog njih dvoje .

Sto se tice ostalih takmicara mislim da su zaista dali sebe koliko su mogli svako od njih . Rezultat je takav kakav je i ne moze se promjeniti.

Kao sto svi znate Zejna je moj aposlutni favorit i jako mi je zao sto joj kadrovi nisu isli u prilog i iz tog razloga sam izgled nastupa nije vjerovatno bio kako je prvobitno zamisljen. Pored svega toga jako je zahtjevno da visis u zraku bez oslonca s dignutom nogom i pjevas visoke tonove kako je i to uspjela izvesti ne znam plus na to okretala se . Pruzam podrsku svim takmicarima i neka pobjedi najbolji .

Molim vas nemojte nikog da pljujete i pisete ruzno bezveze je za citati iskreno .

Pozdrav za sve .

Posle onakvih rezultata juce, ja stvarno ne znam ko ce u finale sutra 🥹 samo se nadam da rts ako vec insistiraju da stavljaju neke random ljude u ziri za polufinala koji ne znaju sta je za evroviziju, da bar stave neke stare rokere, mozda takvi budu dali bodove Lavini jer je metal🤞🥲

Ljudi evo i mene .

Ovako : iskreno i ja sam se nadao da ce u finale proci Eegor a isto tako i Djurdjica . Jako mi je zao zbog njih dvoje .

Sto se tice ostalih takmicara mislim da su zaista dali sebe koliko su mogli svako od njih . Rezultat je takav kakav je i ne moze se promjeniti.

Kao sto svi znate Zejna je moj aposlutni favorit i jako mi je zao sto joj kadrovi nisu isli u prilog i iz tog razloga sam izgled nastupa nije vjerovatno bio kako je prvobitno zamisljen. Pored svega toga jako je zahtjevno da visis u zraku bez oslonca s dignutom nogom i pjevas visoke tonove kako je i to uspjela izvesti ne znam plus na to okretala se . Pruzam podrsku svim takmicarima i neka pobjedi najbolji .

Molim vas nemojte nikog da pljujete i pisete ruzno bezveze je za citati iskreno .

Pozdrav za sve .
Samo da se nadovezem presla je 100k i #8 je na trendingu sto je odlicno .

Back