Djole89
Ekspert
Kao na primer 8756. obraćanje one persone naciji.Samo da ne prebace PzE na RTS2 ako dođe do nenadanih okolnosti
Kao na primer 8756. obraćanje one persone naciji.Samo da ne prebace PzE na RTS2 ako dođe do nenadanih okolnosti
Možda je broj telefona ćaci call-centra?Inace meni su oci ispale juce da skontam koja se to 'skrivena poruka' krila na ekranu iza YANX u toku nastupa, da bi tek u revijalnom delu skontao da je bio bug jer se ista stvar ukazala u onom isecku sa proba pa j*beni RTS JA NE MOGU
Nije bag, namerno je tako napravljeno da deluje kao da se ekrani kvareInace meni su oci ispale juce da skontam koja se to 'skrivena poruka' krila na ekranu iza YANX u toku nastupa, da bi tek u revijalnom delu skontao da je bio bug jer se ista stvar ukazala u onom isecku sa proba pa j*beni RTS JA NE MOGU
View attachment 41821
View attachment 41822
Bukvalno svi imaju napadne fanove lolPa i fanovi ostalih favorita su se svi nakacili na Zejnu i samo kod Zejne nista ne valja i 101 mana se samo njoj nalazi
Samo KONSTRUKTIVNOAli Zejnini fanovi koji dolaze na postoje svih mogućih izvođača koji je mogu eventualno pobediti i sipaju otrov. Omalovažavanje svakoga na max. Postoji neka želja u meni da izgubi samo zbog njih. Breskvica je imala najgore fanove u istoriji PZE-A, ovi sr polako približavaju. Naravno čast onima respektabilnima
Samo da se nadovezem presla je 100k i #8 je na trendingu sto je odlicno .Ljudi evo i mene .
Ovako : iskreno i ja sam se nadao da ce u finale proci Eegor a isto tako i Djurdjica . Jako mi je zao zbog njih dvoje .
Sto se tice ostalih takmicara mislim da su zaista dali sebe koliko su mogli svako od njih . Rezultat je takav kakav je i ne moze se promjeniti.
Kao sto svi znate Zejna je moj aposlutni favorit i jako mi je zao sto joj kadrovi nisu isli u prilog i iz tog razloga sam izgled nastupa nije vjerovatno bio kako je prvobitno zamisljen. Pored svega toga jako je zahtjevno da visis u zraku bez oslonca s dignutom nogom i pjevas visoke tonove kako je i to uspjela izvesti ne znam plus na to okretala se . Pruzam podrsku svim takmicarima i neka pobjedi najbolji .
Molim vas nemojte nikog da pljujete i pisete ruzno bezveze je za citati iskreno .
Pozdrav za sve .
Izbacili su, ali ne izgleda onu koju je izabrala, al kako se sve njoj desiJesu to oni zaboravili da okače sliku Aleksande Sekulić? Još već blam je što nisam skontala ranije da neko fali![]()