Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Ja mislim da ona jeste ubedila prosečnog glasača (možda ne nas ovde ali jeste prosečnu osobu) jer danas da pitaš bilo koga od njih koga nastupa se najbolje sećaju od juče to će biti njen nastup
Pa i nije se teško sećati njenog nasupa u moru non-eventova sinoć, ali da li bi to bilo dovoljno da u finalu ispliva kao favorit za top 3 publike uz potencijalne malverzacije a la hotel Prestiž? Ne bih baš rekao. Ako govorimo šire, odnosno o njenoj eventualnoj pobedi i odlasku na ESC, onaj nastup od sinoć je NQ kao kuća, to je fakat kao i to da će nastup morati iz korena da se menja.

Ako postoji nešto u čemu se barem većina ovde slaže na forumu, a to je da Brat Pelin ne sme da prođe. Šojicu, taj ne sme da prođe.
Naprotiv, forum ga želi u samom vrhu, s obzirom da je završio na 6. mestu na forumskom glasanju.

Imamo primere iz prethodnih godina da moze nastup da se izvuce, ako postoji ideja i/ili novac. Sarin nastup je sjajno izgledao (iako sam prizeljkivao drugaciji), Konstrakta. Luka i Dzipsi su uz pomoc stapa i kanapa imali super nastupe, Balos isto. Teya. Boom Nikolic juce.

RTS nece da ulaze, a ocito i izvodjaci nece ili ne mogu, ili im je estetika krs.

Bilo bi pozeljno maknuti metiljavog sa mesta HoD i direktora festivala ali na to cemo se nacekati. Covek jednostavno nema sta je potrebno za posao koji radi.

Dajte ljudi da se saberemo.🙏 Zejnu ovde razapinju, nema vremena za menjanje nastupa i ako ode.
A u Beču bi svi počinjali sa standardnim pitanjem: A zašto Yugoslavia? Tell us something more bla bla Onda bi ona trebala kao da opravda temu pesme i objašnjava da je u stvari, prefiks na unate!!
Što je u biti neki suptilniji nastavak razapinjanja.

A da nepričamo o domaćim paćenicima koji bi u kometaruma pod obavezno slali značenje teksta.

Last edited:
Pa i nije se teško sećati njenog nasupa u moru non-eventova sinoć, ali da li bi to bilo dovoljno da u finalu ispliva kao favorit za top 3 publike uz potencijalne malverzacije a la hotel Prestiž? Ne bih baš rekao. Ako govorimo šire, odnosno o njenoj eventualnoj pobedi i odlasku na ESC, onaj nastup od sinoć je NQ kao kuća, to je fakat kao i to da će nastup morati iz korena da se menja.
Felicia je tu sa sličnim girl bopom. Ona riba gazi i puca od samopouzdanja. Pogledajte taj nastup pa uporedite. Hehehe Kao da se trkamo sa putničkim vozom a pokupi nas brzi.

Slike obećavaju. Pelin u skladu sa pesmom formirao nastup, bolji paket je napravio od Eegora nažalost iako je pesma gora. Pokupiće simpatije kežualaca.

Lavina kida, Zona moj lični favorit sutra. Ni ostali nisu loši.

E sad, ne bi me iskreno čudilo ni da sutra imamo "neprijatna iznenađenja" što se (ne)prolaska u finale tiče

Teško je nama da uđemo u ulogu kežualaca i njih da shvatimo, a očigledno i oni nas iako su uglavnom zaintrigirani što smo toliko investirani u sve. Opet, njih je više pa shodno njihovoj reakciji pretežno se formiraju rezultati publike.

Felicia je tu sa sličnim girl bopom. Ona riba gazi i puca od samopouzdanja. Pogledajte taj nastup pa uporedite. Hehehe Kao da se trkamo sa putničkim vozom a pokupi nas brzi.
Kad već poredimo, i My sistem i Jugoslavija su moderne i urbane pesme, i kvalitetom se ne razlikuju jedna od druge. Ali šta vredi kad je stejdžing-nebo i zemlja, onaj Zejnin nastup od sinoć je do te mere degradiran lošom režijom da deluje kao je u njega uloženo 2 i po dinara naspram Felicijinog koji izgleda kao milion dolara. Gotovo neuporedivo, ne možemo se mi nikada ni usuditi da se utrkujemo sa švedskim standardom.

Meni je zapravo jedini dobar deo Zejninog nastupa deo kad se prevrće dok leti, sve ostalo jezivo, a možda i ne bi bilo tako jezivo da je lepše iskadrirano. Ono kad se ekran sužava mi je takav promašaj nmg
Evo pre sekund sam završio ponovno gledanje nastupa i boldovano pomislio. Bukvalno možda bi nastup pucao da su kadrovi bili na mestu.

Back