Alight
Ekspert
Stihokleeepiijaa smo ti i ja.Ne znam šta bi mogla da stavi u pesmu da zameni Jugoslaviju u slučaju da traže da se tekst promeni.
Stihokleeepiijaa smo ti i ja.Ne znam šta bi mogla da stavi u pesmu da zameni Jugoslaviju u slučaju da traže da se tekst promeni.
Pa i nije se teško sećati njenog nasupa u moru non-eventova sinoć, ali da li bi to bilo dovoljno da u finalu ispliva kao favorit za top 3 publike uz potencijalne malverzacije a la hotel Prestiž? Ne bih baš rekao. Ako govorimo šire, odnosno o njenoj eventualnoj pobedi i odlasku na ESC, onaj nastup od sinoć je NQ kao kuća, to je fakat kao i to da će nastup morati iz korena da se menja.Ja mislim da ona jeste ubedila prosečnog glasača (možda ne nas ovde ali jeste prosečnu osobu) jer danas da pitaš bilo koga od njih koga nastupa se najbolje sećaju od juče to će biti njen nastup
Naprotiv, forum ga želi u samom vrhu, s obzirom da je završio na 6. mestu na forumskom glasanju.Ako postoji nešto u čemu se barem većina ovde slaže na forumu, a to je da Brat Pelin ne sme da prođe. Šojicu, taj ne sme da prođe.
Felicia je tu sa sličnim girl bopom. Ona riba gazi i puca od samopouzdanja. Pogledajte taj nastup pa uporedite. Hehehe Kao da se trkamo sa putničkim vozom a pokupi nas brzi.Pa i nije se teško sećati njenog nasupa u moru non-eventova sinoć, ali da li bi to bilo dovoljno da u finalu ispliva kao favorit za top 3 publike uz potencijalne malverzacije a la hotel Prestiž? Ne bih baš rekao. Ako govorimo šire, odnosno o njenoj eventualnoj pobedi i odlasku na ESC, onaj nastup od sinoć je NQ kao kuća, to je fakat kao i to da će nastup morati iz korena da se menja.
Meni je skroz nejasno kako se niko ne seti da unajmi 3PM tim koji je Teya Dori radio PZE nastup, za mene je to i dalje najbolji nastup koji je PZE video.
Ta riba jos nije ni otisla u BecFelicia je tu sa sličnim girl bopom. Ona riba gazi i puca od samopouzdanja. Pogledajte taj nastup pa uporedite. Hehehe Kao da se trkamo sa putničkim vozom a pokupi nas brzi.
Nije, nije još.Ta riba jos nije ni otisla u Bec![]()
Kad već poredimo, i My sistem i Jugoslavija su moderne i urbane pesme, i kvalitetom se ne razlikuju jedna od druge. Ali šta vredi kad je stejdžing-nebo i zemlja, onaj Zejnin nastup od sinoć je do te mere degradiran lošom režijom da deluje kao je u njega uloženo 2 i po dinara naspram Felicijinog koji izgleda kao milion dolara. Gotovo neuporedivo, ne možemo se mi nikada ni usuditi da se utrkujemo sa švedskim standardom.Felicia je tu sa sličnim girl bopom. Ona riba gazi i puca od samopouzdanja. Pogledajte taj nastup pa uporedite. Hehehe Kao da se trkamo sa putničkim vozom a pokupi nas brzi.
Evo pre sekund sam završio ponovno gledanje nastupa i boldovano pomislio. Bukvalno možda bi nastup pucao da su kadrovi bili na mestu.Meni je zapravo jedini dobar deo Zejninog nastupa deo kad se prevrće dok leti, sve ostalo jezivo, a možda i ne bi bilo tako jezivo da je lepše iskadrirano. Ono kad se ekran sužava mi je takav promašaj nmg