Peace
Ekspert
Lepota je u oku posmatracaKo je od insajdera rekao da imaju jako lepe perike?![]()
Lepota je u oku posmatracaKo je od insajdera rekao da imaju jako lepe perike?![]()
Ako može negde neki grupni popustZreli smo za kolektivnu psihoterapiju.
Ja nemam problem da to bude zejna najiskrenije. Meni je pesma ok. Čak mi je i grower malo. Ali mora da menja neke stvari ako ode. Jugoslavija mi je kao pesma pristojna ako tako mogu reći. Ako ode, ja joj želim svu sreću i podržavaću je. Nadam se da će tamo na većoj pozornici uraditi mnogo bolji staging. Ovo sve govorim jer moj instinkt i dalje misli da ona odlazi i da je ovo već rešeno. Ne vidim scenario gde ona ima manje od desetke i od publike i od žirijaSve mi se cini da ce u Bec Zejna sa 12+7![]()
Pa prosečnog glasača će ona lakše ubediti nego nas. Prosečan glasač ne traži dlaku u jajetu kao miŽiri da, ali za publiku više uopšte nisam ubeđen. Kada nije ubedila nas, kako će prosečnog glasača. Ne znam stvarno.
Jugoslav i ja. I rešen problem. Peva o Jugoslavu iz vrtićaAli jadna Zejna, razapinju je sa svih strana. Na Diskordu i Reditu neki ljudi pozivaju da se promeni tekst/ ime pesme, a ljudi na forumu da se promeni nastup. Ako pobedi na PZE i EBU zatraži da se promeni tekst, imaće bukvalno deset dana da smisli novu pesmu i nastup
Ne znam šta bi mogla da stavi u pesmu da zameni Jugoslaviju u slučaju da traže da se tekst promeni.
ЈурофоријаNe znam šta bi mogla da stavi u pesmu da zameni Jugoslaviju u slučaju da traže da se tekst promeni.
Ja mislim da ona jeste ubedila prosečnog glasača (možda ne nas ovde ali jeste prosečnu osobu) jer danas da pitaš bilo koga od njih koga nastupa se najbolje sećaju od juče to će biti njen nastupŽiri da, ali za publiku više uopšte nisam ubeđen. Kada nije ubedila nas, kako će prosečnog glasača. Ne znam stvarno.
Sudeći po slici (što je uvek nezahvalno, ali samo to imamo) bolja mu je (meni) pesma od nastupa.Ja ne znam ko ga hejtuje, svi kazemo da nam je presimpatican, verujem da ce i nastup biti dobar, ali pesmu nema