Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Za lokalnu upotrebu i fensi venčanja. Brat je ok, ja mu dadoh nekih 7 poena na glasanju. Ne znam ni šta me spopalo na tu odluku😭
Dao sam mu i ja dosta, ali sad bih mu dao nulu. Zaebo sam se. Priznajem.

Juče ste se plašili Đurđice, danas Pelina🤣
Pa da l' ste realni🤣
Ne vidim potrebu za hejtom, malo šarenolikosti ne škodi u finalu. Bolje da gledam i njega nego one smaračice što su se naređale iz prvog. Praćenje na instagramu ne mora ništa da znači i nije garancija. Andrija Jo je bio daleko aktuelniji kad je učestvovao nego Pelin sada, pa mu to ništa nije značilo.

Juče ste se plašili Đurđice, danas Pelina🤣
Pa da l' ste realni🤣
Ne vidim potrebu za hejtom, malo šarenolikosti ne škodi u finalu. Praćenje na instagramu ne mora ništa da znači i nije garancija. Andrija Jo je bio daleko altuelniji kad je učestvovao nego Pelin sada, pa mu to ništa nije značilo.
Био други код публике 😄

Neko će sutra ispušiti. Ko?

YdeXTQ.gif

Cemu toliki hejt prema Pelinu nije mi jasno.
Decko ima top pesmu za lokalnu upotrebu i sigurno ce biti jedna od nasjslusanijih, a svakako nece pobediti da bi ste vi sad bacali otrovne strelice prema njemu :D
Ja bas mislim da ce nam on pruziti dobru zabavu sutra uvece i da cemo posle njega svi da imamo osmeh na lice.

Taman posla, samo Zejna fura nečiji stil, svi drugi su original 😂
Pa taj isti Damiano je batalio taj "stil" (pozajmljen od rokera 70ih i 80ih) momenta kada se grupa raspala.

I u muzičkom smislu mnogo manje sličnosti ima nego sa Zejnom i Loreen, ali zašto bi bila sramota biti inspirisan dvostrukom pobednicom Evrovizije?

Nzm šta bih vam rekao, al Pelin je preharizmatičan i šarmantan, aktivan je na društvenim mrežama i jednostavno ima potencijal da uzme glasove kežualaca, ako će kežualci za nekoga da se zakače to će biti on.

Pa taj isti Damiano je batalio taj "stil" (pozajmljen od rokera 70ih i 80ih) momenta kada se grupa raspala.

I u muzičkom smislu mnogo manje sličnosti ima nego sa Zejnom i Loreen, ali zašto bi bila sramota biti inspirisan dvostrukom pobednicom Evrovizije?
Poenta svega je da je nebitno jel neko na nekog podseća, toliko toga postoji da mora uvek nešto ličiti, sve dok je nešto super kao i Zejna i Lavina onda to meni ne smeta i ne vidim čemu poređenje 🙏🏻

Ako postoji nešto u čemu se barem većina ovde slaže na forumu, a to je da Brat Pelin ne sme da prođe. Šojicu, taj ne sme da prođe.

Pelin je sarmantan i zna uzivo da proda pesmu. Pitanja je samo da li ce to kamera da zabelezi, a i da li ce biti sahrana kod zirija. Finale svakako ocekujem, ali nema sanse da ce mu ziri dozvoliti da pobedi.

Back