Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Postp moj favorit Eegor nije prosao,sad gledam rasterecena,samo sto bolji nastup da neko ima da se ne brukamo.Svim takmicarima svaka cast,jer mislim da je RTS jeziv ...ono nisu kadrovi ni efekti za skolsku priredbu...i da molim vas bez koreografija bizarnih Milice Soldatovic ove godine,pokazala se da ne razume estetiku Evrosonga.Bolje i sam takmicar sa krupnim kadrovima svetlima i sve nego neki igraci da se bacakaju van konteksta.

I da,mozda bas to sto je i Zejna protiv nepomenika,je rezultat ovog unistenog nastupa kadriranjem,kranom,ceo je haos.Ali ono sto mi najvise smeta kada krene nabrajanje Morals,integrity itd.ne snima se faca nego kadar iz Kosmosa neki...toliko ubije svaku čar.Neverovatno odsustvo ukusa.Sve pripisujem RTS kamermanima,tehnickom osoblju i organizatorima.Takmicari su dali sve od sebe .

Kul što Akylas dolazi, ne verujem da će biti problema sa scenom, navikao je i on kod kuće na krš produkciju. :ROFLMAO: A jesmo mi i Grci braća po mnogo čemu. 😂
Da, čak je možda i lošije od RTS produkcije. Njegov nastup je takođe krš sa samo frontalnom kamerom koja radi zoom in/zoom out i nije mi bilo jasno zašto je stalno Karim Benzema na onom LEDu iza kao PacMan.

Da ne bude da kritikujem samo produkciju nastupa, sistem glasanja treba da se promeni da bude online. Ako vec finansiramo RTS mogu da priuste besplatno glasanje preko aplikacije. Tu moze da se obezbedi manja mogucnost manipulacije, vise ljudi bi glasalo a samo smanjenje limita za br glasova bi bio dodatan plus. Ovako u polufinalu kad malo ljudi glasa organizovano glasanje pogura ljude na prvo mesto publike i to sa manje od 2000 kupljenih glasova.
Ako jedna ratom razorena Ukrajina može da omogući glasanje preko eUprave ne vidim što ne bismo mogli i mi. Ili preko bankovnih kartica, jedna kartica/jedan ConsentID 5 glasova i šibaj.

Smatram da bi trebali @eegorizam-u da pošaljemo ❤️ za sav njegov trud (kao i njegove ekipe) za Klaber projekat koji je pod nerazjašnjenim okolnostima ostao bez finala.
Zapamtili smo ti obe pesme sa PZE-a kao i nastupe.
Živeo ahedonizam i pratićemo tvoje buduće projekte kao i do sad 💪

Ma kakva eUprava za glasanje. To će kod nas da bude suludo bacanje novca samo dok neko implementira taj sistem, pa tenderske procedure, pa birokratija, pa ugrađivanje u posao, znate već kako to ide.

Mislim da bi trebali poceti razmisljati o tome da Desingera posaljemo na Eurosong :ROFLMAO: Vec ga vidim kako pravi nastup da nas ponovo bombarduju :ROFLMAO::ROFLMAO:. Zamisljam njega sa Klaberom i vec mi nije dobro

I da,mozda bas to sto je i Zejna protiv nepomenika,je rezultat ovog unistenog nastupa kadriranjem,kranom,ceo je haos.Ali ono sto mi najvise smeta kada krene nabrajanje Morals,integrity itd.ne snima se faca nego kadar iz Kosmosa neki...toliko ubije svaku čar.Neverovatno odsustvo ukusa.Sve pripisujem RTS kamermanima,tehnickom osoblju i organizatorima.Takmicari su dali sve od sebe .
Ja pripisujem i takmicarima jer su nastupi i idejno/vizuelno bili losi.
Samo mi je Djurdjica bila na nivou ideje i egzekucije koji ocekujem od dobrog NFa. Zejna je bila preambiciozna i prekomplikovana, Eegorov nastup ko rucak od svega sto je ostalo u frizideru (+ svetla tacka Krajisnici), Mirna OK ali kao kopija neke kopije, Ivu Grujin je za te pare neki koreograf posteno zajebao...

Posto Zejna tesko da moze da pobedi na osnovu pevanja i nastupa, mislim da joj je dosta PZE-a. Nek izbacuje ovako muziku.

Ni ja. Mislim da me nikad ničiji rezultat na nekom srpskom izboru nije smorio kao ispadanje Klabera
Ako ce ti biti barem malo lakse, i da je nekako otisao u finale sigurno ne bi pobedio. Ziri bi ga unistio nacisto, kao sto smo videli juce da mu ni 12 od publike pomoglo ne bi, nazalost!

Ma shvatam da ne bi pobijedio i to je ok, ali potpuno nezasluženo je van finala.

Da vidimo slike nastupa večeras, njih 3-4 iz drugog je u igri za pobjedu i dalje, pa da vidimo šta se sprema

Back