ESCvizija05
Novajlija
Iskreno ne bih se žalio ni sekunde.Dok se vi tu svađate tvoj favorit je gori od mog, na kraju ode Pelin u Beč
Das isssst majn fhhrojlajn
View attachment 41824
Iskreno ne bih se žalio ni sekunde.Dok se vi tu svađate tvoj favorit je gori od mog, na kraju ode Pelin u Beč
View attachment 41824
I jesteVrv se opet žalila, nije joj se svidela slika. Kalimero naš
A na overall trendingu prva. I Eegor je siroma u trendinguSamo da se nadovezem presla je 100k i #8 je na trendingu sto je odlicno .
Zašto mi to radiš?Dok se vi tu svađate tvoj favorit je gori od mog, na kraju ode Pelin u Beč
View attachment 41824
Pa Lavina sigurno neće da ima stejdz kao Brat Pelin jbt. Ipak je to metal pesma. Šta je Maneskin imao spektakularno od nastupa pa je dobio. U heavy metal pesmama izvođač je najbitniji i koliko će dati sebe na performansu. Ne sumnjam da će Lavina pokidati. Samo da Lukin growl bude na mestu i energija pre svegaPogledah fotke sa 2. polufinala i evo nekih mojih prvih utisaka, čisto u kom pravcu bi nastupi potencijalno mogli da idu a po mom vidjenju:
Zona – Vizuelno baš dobar nastup u najavi. Deluje kao da bi mogla da isprati vajb pesme, Tam estetika, čini mi se. Prija oku, stvarno.Možda tu ispadne top nastup.
Brat Pelin – Uradiće, čini mi se, ono što sam prošle godine očekivao od Mimi.Brate Pelineeee! Šteta što ti pesma nije bolja, ali fora u najavi je stvarno dobra.
Ima tu šarma, lik je harizmatičan jako.
Sanja Aleksić – Fotka prija, bez obzira na to što mi pesma nije legla. Vizuelno se očigledno potrudila i to se vidi. Fotka deluje top. Pohvala ali za fotku samo.
Haremke – Sorry, no sorry, ali meni je ovo vizuelni krindž u najavi. Estetika, bez. Čak mi se manje dopada i od same pesme. Ako se po jutru dan poznaje, ni ove godine ništa od ESC-a za Haremke.
Lavina – Ako im je ovo reprezentativna, da ne kažem najbolja fotka u ponudi… no words. Ništa obećavajuće, deluje kao klasičan/basic rock RTS-ov nastup u najavi.
Ostali – not for me, ali big respekt svima za uloženi trud i pre svega izdvajanje iz sopstvenog budžeta.
Kako je prošla vaša generalna proba?Lavina momci su moji favoriti.![]()
![]()
No sikiriki situaciju sutra spašava Luka Aranđelović KemišPa Lavina sigurno neće da ima stejdz kao Brat Pelin jbt. Ipak je to metal pesma. Šta je Maneskin imao spektakularno od nastupa pa je dobio. U heavy metal pesmama izvođač je najbitniji i koliko će dati sebe na performansu. Ne sumnjam da će Lavina pokidati. Samo da Lukin growl bude na mestu i energija pre svega