Aleksandra top 3 žiriju kao da gledamPlaši me polufinalni žiri koji je glasao onako užasno koga će da favorizuje sada. Aleksandru Sekulić sto posto, to je tako njihov ukus, a neko će da izvisi.
Ovako treba svi da razmisljamo...glasamo za najbolju pesmu+energiju+glas+overall ideju staginga i posle se molimo da ce ipak nesto popraviti do majaMeni Lavina odlična??
Kadriranje je shit svima, i zbog toga sam odlučio da skroz zanemarim to generalno jer očigledno je problem u RTS.
Lik definitivno izgleda najsigurniji na sceni. Pogledao sam i poslušao na brzinu bez slušalica, ali na prvu mi ovo generalno ne zvuči i izgleda najbolje. Kao da su underdogovi bolje odradili posao.Nadam se da će Lu-ka bar u finale, nakon što sam ponovo odgledao stvarno kod njega najbolje izgleda nastup
Lavina pojo, Zejna je kuvana i bez mutavih kadrova mutavih reditelja u RTS studiju
Oboje ste nerealniMeni Lavina najgora u ovom yt recapu, sori
Koji deo, da je Zejna svaki nastup do sada bila patosirana ili da je Lavina top?Oboje ste nerealni
Verovatno ti nemaju potrebnu energiju koju si zamišljao/la da trebaju imati! Meni su oni baš kul, kako i trebaju da zvuče sa žanrova pesme sa kojim su došliMeni Lavina najgora u ovom yt recapu, sori
Izraelac 2022. na to me podseca, ok koreografija, sa najiritantnijim glasom ikadaKod Luke je jedino problem bio što je on slab izvođač. Nastup kao nastup je svemirski brod za ovo sve.