Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Ja moram reći da i oni što nisu prošli u naše forumsko finale imaju ok nastupe (tipa Sanja, Lu-Ka, Milica Burazer, Aleksandra), što znači da će neko od njih sigurno ući u finale, a to znači da neko od naših finalista neće. Nadam se da niko od favorita ne ispadne

Meni Lavina odlična??

Kadriranje je shit svima, i zbog toga sam odlučio da skroz zanemarim to generalno jer očigledno je problem u RTS.
Ovako treba svi da razmisljamo...glasamo za najbolju pesmu+energiju+glas+overall ideju staginga i posle se molimo da ce ipak nesto popraviti do maja

Jeste, sad cete svi reci kako smo se nadali svake godine i nista, sve je to u redu, ali ako ce sad svi odustati od glasanja za ovih par favorita sto imamo, bice vam jos gore kad pobedi neko random pa ga ni nastup ne moze spasiti

Ove godine je vaznije da posaljemo nekog sa dobrom energijom i pevanjem (izmedju favorita)

Nadam se da će Lu-ka bar u finale, nakon što sam ponovo odgledao stvarno kod njega najbolje izgleda nastup
Lik definitivno izgleda najsigurniji na sceni. Pogledao sam i poslušao na brzinu bez slušalica, ali na prvu mi ovo generalno ne zvuči i izgleda najbolje. Kao da su underdogovi bolje odradili posao.

Mene jedino brine to što mi djeluje da su favoriti ujednačeni kod publike (bar po komentarima / lajkovima / pregledima) što može da raspe glasove i do pobjede dođe neko random ko organizuje glasanje a žiri ga fino nagradi (2025. 2.0)

Iskreno, najiskrenije...
Lavina mi se ne dopada na osnovu ovoga što sam vidio i čuo, Zona kao da se cura pogubila malo, Harem Girls - mess
Pelin najinteresantiji (ne mogu da griješim dušu), Milica Burazer, Lu-Ka i Aleksandra Sekulić izgledaju baš dobro i sigurno na sceni (Tose nisam nado - svaka čast), Geminni su simpatični pjesma je bejzikara
Sanja Alekisć i Avgust meh, Aleksandar kao IVXN sa prošlogodišnje Dore, Jack Lupino - najveća flopčina

Mislim da ljudi kojima se ne sviđa Lavina ne slušaju metal ili kontaju koliko je teško izvući metal vokale (vriske, growle) uživo, još uz ovu očajnu akustiku, a lik zvuči perfektno u ton. Ne može da se đipa, krevelji i oslobađa dušu u isto vreme.

Back