Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Nakon onakvih komentara Kristine za Lavinu, jasno je da RTS zeli njih na ESC i ja se ne brinem oko njihove pobede.
Apsolutno isto se desavalo i za Konstraktu kad je bila, u toku samog show-a se bas davalo njoj na znacenju.
Apsolutno zasluzeno se to radi, da se razumemo😊
Реално и њих и Пелина су нахвалили на макс

Не знам ко хоће да се игра да буде етикетиран као лопов као Бојана и Давид прошле године, поготово кад су се фаворити јасно издвојили и биће очигледно ако неко са стране буде у самом врху публици.

А жири ће, надам се, да се води тиме шта и публика жели јер ни они не желе прозивке и нападе ако саботирају миљенике публике

Slazem se da uvek postoji ta bojazan, ali mislim da sada postoji izrazit favorit da bi se tako nesto desilo. Ja se uopste ne brinem oko toga. Ja imam samo dilemu ko ce od ovog dvojca da dobije 12icu publike, a mislim da je Lavina blize tome, to je moje misljenje.

Не знам ко хоће да се игра да буде етикетиран као лопов као Бојана и Давид прошле године, поготово кад су се фаворити јасно издвојили и биће очигледно ако неко са стране буде у самом врху публици.

А жири ће, надам се, да се води тиме шта и публика жели јер ни они не желе прозивке и нападе ако саботирају миљенике публике
Ja imam osećaj da ti koji planiraju da se pumpaju na kartice i nemaju neko viteštvo u sebi nego im je bitno samo da na mufte nešto dobiju.

Meni je i dalje Zona #1 i baš mi je sve to fino djelovalo i zvučalo sinoć.
S Lavinom još uvijek imam problem da se do kraja povežem, iako privatno obožavam taj žanr.

Uopće ne znam ko bi mogao uzeti u subotu, bojim se da stvarno ne ispadne opet neki scenarij ko prošle godine

Ja imam osećaj da ti koji planiraju da se pumpaju na kartice i nemaju neko viteštvo u sebi nego im je bitno samo da na mufte nešto dobiju.
To je najstrašnije od svega, znaš da si muljao i onda ideš okolo i pričaš da si oštećen

Nakon odgledalnih polufinalnih nastupa, počelo je glasanje članova OGAE Srbija za nagradu koja će biti uručena našem pobedniku. Ujedno to je i izbor za predstavnika na OGAE Second Chance Contest-u, pa će na takmičenje ići pobednik ili drugoplasirani, u zavisnosti da li će se poklopiti pobednici našeg glasanja i PZE-a. Dobitnika nagrade saznajemo posle finala!

PZE2026_OGAEnagrada_Instagram.webp

Možda im pregledi nisu organski ili dolaze van zemlje, jer Brat Pelin je na 22. mestu u trendingu sa manje pregleda. :D

Back