Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Bukvalno. Kad je Zejna na trecem, msm da algoritam proverava kolicinu lajkova / komentara, jer oni idu na prvo. Pitanje je trenutka.

Pa možda nisu u trendingu jer nisu svi toliko impresionirani tim nastupom koliko uži krug fanova 🙃 U svakom slučaju jesu u igri za pobjedu kao što su bili i prije polufinala, nije kao da su se eto odjednom probili, ali fanovi sad malo pretjeruju sa tim kao "Biće skandal ako ne odu". Ja nigdje ne vidjeh eurofanove da su negdje napisali nešto o njima.
Ovo definitivno nije uži krug fanova, i lajkovi i pregledi sve govore, jednostavno su dobili puno lajkova u tako kratkom periodu i algoritam mora to da prepozna, ući će u trending i to sa više pozicije od ostalih, samo se čeka da uđu.

Pa šta i da ne upadnu, kao da je bitno? YouTube trending nije ono što je nekada bio. Najveći hajp se stvara na društvenim mrežama a oni kao potpuno nepoznati skupili preko 4k lajkova.
U poređenju sa Pelinom i HG koji su već poznati publici, to je i više nego ogroman uspeh.

Tek sada mi je Lavina kliknula 100%. Nakon prvog pf sam i rekla da mislim da bi bili najbolji izbor, ali nakon lajva sam u to sigurna.
Ovaj lik izgleda kao mica mala van scene, ali na sceni je zver. Oni su spremni, ima malo samo da se utegne. Zamislite ih na velikoj sceni sa onim brutalnim svetlima i ostalim propratnim elementima.

Od Brata Pelina sam ocekivala top nastup, ali prevazisao je ocekivanja. Napravio je sve kako treba.

Dakle sto se mene tice ili Lavina ili Pelin s tim sto bi Lavina animirala siru publiku plus nam ide u prilog sto nema ovakve pesme ove godine, a Pelin bi animirao dijasporu definitivno.
U svakom slucaju tas ima prevagu na Lavini i moji glasovi u subotu idu njima.

Zona mi je super za vrh tabele ali nije mi nekako za pobedu, iako mi je bila prvi favorit nakon izlaska pesama.

Zao mi je sto Aleksandar nije prosao.

Sve u svemu polufinale za dva koplja bolje nego prvo.

Peti PZE po redu, uveravamo se iznova i iznova da je pesma bez nastupa kao i da nemaš pesmu. Razumem i ljude koji se vežu za neku pesmu kao tipa ja za Sarinu Muškarčinu, ali od tada ne gledam na audio verzije kao način da formiram konačni utisak o tome ko treba da pobedi.

Uvek postoji faktor rizika kada je lajv u pitanju i to treba imati na umu. Sve može da se kupi, pirotehnika, kostimi, scenski efekti itd. pesmu mogu peglati do besvesti, ali HARIZMU jako jako teško. Zato je ovo no brainer, jer dugo nismo imali izvođača koji je toliko prirodno sceničan i magnetičan.

Ne bih se čudio da je većina pregleda došlo sa strane i da zato nisu u trendingu, mada kad se pogledaju komentari većinski je Srbadija u pitanju
Ma veliki broj komentara, sve je to iz Srbije. Pelin je vec na oko 15/16 mestu, oni upadaju na vrh. YT malo to filtrira da vidi da l je autenticno.
Msm da ce upasti u jednom trenutku.

Peti PZE po redu, uveravamo se iznova i iznova da je pesma bez nastupa kao i da nemaš pesmu. Razumem i ljude koji se vežu za neku pesmu kao tipa ja za Sarinu Muškarčinu, ali od tada ne gledam na audio verzije kao način da formiram konačni utisak o tome ko treba da pobedi.

Uvek postoji faktor rizika kada je lajv u pitanju i to treba imati na umu. Sve može da se kupi, pirotehnika, kostimi, scenski efekti itd. pesmu mogu peglati do besvesti, ali HARIZMU jako jako teško. Zato je ovo no brainer, jer dugo nismo imali izvođača koji je toliko prirodno sceničan i magnetičan.
Upravo. A nije bitno kakav je nastup ako imas autenticnu pesmu i glas. I to kao sto kazes nadomestis harizmom. Plus scenski nastup sto je prakticno sminka! Tkd Lavina FTW!

Ja se izvinjavam na offtopic, al pošto smo kod trendinga zašto je Colonia sa prastarom pesmom u trendingu u čemu je fora??

Ako pobedi Lavina, je l' biste ostavili tako kako je, ili biste nešro menjali, neke stihove prebacili na engleski?

Back