Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Samo što nikad nije toliko logično i očekivano. Uvijek se u vrh ugura neko random.
Zayna ili Harem možda na kraju neće ni u top 5

Ne vidim kako će Harem više od 2-3 od žirija, a publika za sada ne dominiraju sa lajkovima, ispod Lavine, Pelina i Zone

Ako Lavina ode na Eurosong, neka im inspiracije za stage i kostim bude film "Vrana" iz 1994 sa Brendon Lijem. Mada i nastup je malo sličan tome jučerašnji

Attachments

• s-l400.webp
    s-l400.webp
    23.7 KB · Views: 8
Ja ne bih otpisivao Zejnu. Mi smo ovde bubble ali njena pesma će lakše doći do prosečnog gledaoca PZE nego Lavina. Isto mislim i za Haremke što se toga tiče. Zato ja i ne očekujem neki vrh rezultat Lavine kod publike. Kod žirija zavisi ko će biti u njemu, Lavina može da pobedi ako matorci budu rokeri a mladi članovi valjda kontaju da su kao paket najbolji pa će im dati neki bonus.

Ono što mene brine kod Zejne da će ona totalno da menja nastup a i ovde je napravila dosta loših izbora na početku sa onim ležanjem i sa odabirom kadrova. Kod Lavine vidim gotov proizvod što se tiče nastupa i tu mi ostaje jedini problem njegovo pevanje, što možda ispravi već u finalu pa neće biti tih briga. No ovo je opet razmišljanje iz bubble-a. O ovim stvarima recimo moji matorci uopšte ne razmišljaju, njima je recimo Zona najbolja pa onda idu ovi što smo ih mi proglasili za non event pesme. Potpuno drugi ugao gledanja od nas u bubble.

Back