OK. Mi dobrovoljno u Kovin a ostatak u Lazu.Jao kad sutra Iva podigne onaj pehar namenjenu PZE pobedniku, svi ćemo lepo kolektivno u Kovin![]()
Moldavija bi to melodijski podigla na viši nivo i bilo bi više catchy za ljude koji ne pričaju rumunski. To fali Pelinu za ESC.Moldavija bi sa Pelinom imala 300 poena publike verovatno, jer je to manir sa kojim su odlično prolazili. Ali ne znam kako bismo mi prošli ako bismo išli u tom pravcu...
Tačno. Ali pričamo o Srpskom žiriju AKA Mica Trofrtaljka, Žika Zana, i onaj brat Kawasaki ili kako se već zoveVoleo bih da u subotu i žiri vidi ono što smo mi sinoć videli, a to je spreman paket Lavine za ESC. Nastup daje mnogo više samoj pesmi, atmosfera je pogođena, estetika na mestu.
Sve ono što bih eventulano menjao u nastupu je minorno, tipa malo jača vatra ili slični efekti, frizirati neke kadrove i prilagoditi ih većoj sceni i to je to.
A ocena im je skočila sa 4,4 pre na 4,6 nakon polufinalaLavina se kreće nekontrolisanom brzinom. Do juče imali oko 600+ glasova. Uskoro prestižu i Haremke. Zejnu malo teže ali hajp je tu
I dalje nisu u trendingu. Zejnini fanovi imaju teoriju da su kupili lajkove pa zbog togaKakvo je stanje sa trendingom? Sad su baš odmakli
Код нас нема квота још... страшно