Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Moldavija bi sa Pelinom imala 300 poena publike verovatno, jer je to manir sa kojim su odlično prolazili. Ali ne znam kako bismo mi prošli ako bismo išli u tom pravcu...

Ali eks-roze žena na 23 glasa, ispod Mirne, Geminnija i tako tih persona...

zorica-markovic.gif

Voleo bih da u subotu i žiri vidi ono što smo mi sinoć videli, a to je spreman paket Lavine za ESC. Nastup daje mnogo više samoj pesmi, atmosfera je pogođena, estetika na mestu.

Sve ono što bih eventulano menjao u nastupu je minorno, tipa malo jača vatra ili slični efekti, frizirati neke kadrove i prilagoditi ih većoj sceni i to je to.

Voleo bih da u subotu i žiri vidi ono što smo mi sinoć videli, a to je spreman paket Lavine za ESC. Nastup daje mnogo više samoj pesmi, atmosfera je pogođena, estetika na mestu.

Sve ono što bih eventulano menjao u nastupu je minorno, tipa malo jača vatra ili slični efekti, frizirati neke kadrove i prilagoditi ih većoj sceni i to je to.
Tačno. Ali pričamo o Srpskom žiriju AKA Mica Trofrtaljka, Žika Zana, i onaj brat Kawasaki ili kako se već zove 😆 😆

Nastupu kod Lavine samo fali više bližih kadrova i drugačije osvetljenje da se bolje vide od onog plavetnila. Za ESC im takođe trebaju neki dobri LED vizuali, ali da ne pričamo unapred. Bitno da je njihova želja tu i da su deliverovali pesmu uživo.

Ua kalkulacije za Beč, kome bi se svideli!

Uaaaaaaa korišćenje trendinga kao neke merodivnosti u ovom trenutku!

Ajde da podržavamo sve u finalu koje ako nadmaši 2pf možemo da budemo ponosni i zatim poslati moćni paket emo/metal dečake u Evropu. Nek i oni osete katarzu jer ovo njihovo, samo kamen ne može da oseti.

Moguće da je Lavina zaista projekat, za dovođenje ESC-a u Beograd 🤣

Malo delululu momenata, ali neka.
Mada evo planete nagoveštavaju nešto.

Back