Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Secate se kada je Breskvica izgubila pa se neki gaseri nalozili da idu ispred RTS-a da protestvuju sto nije otisla? Na kraju dosao neki alkoholisani tip koji je stojao tamo sam i derinjao se nesto? E taj sam ja ako Lavina en pobedi. Sam ulecem u RTS :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Moguce je da RTS ima nekog svog koga bi voleo da pobedi. I proporcionalno tome ima da posalju takvu vrstu ljudi u ziri koji ce toj odredjenoj pesmi dati najvise poena. I ko posle da dokaze da to nije tako. Pa ja smem da se kladim da je Sajsi MC bila ubacena u ziri samo da bi spustila Breskvicu. Njenoj nularici je bila zapecacenja sudbina Breskvare. Kapiram da ni RTS nije bio za to da ona ode zbog fame sa Albancima. Moguce je i da ove godine RTS ne zeli dramu na ESC u vidu ''Jugoslavije'' pa sastave ziri koji ce je spustiit. Kad se vec bavimo teorijama zavera.... :ROFLMAO:

Kvote uređuju ljudi koji imaju mnogo manje uvida od nas ovde što pratimo, a druga stvar pze je toliko niša u klađenju da čak i da omanu kvote neće biti toliko u gubitku pošto se ljudi ne klade na to

Pa malo je teško napraviti ove kvote.
Pogotovo ako nemaš mnogo uplata, a ovde nema.
Mislim to vam kažem kao neko ko živi od pravljenja kvota (i to baš i samo radim specijale)

Kada bih morao sam da izračunam kvote i napravim opet bi prva bila Zejna, malo iza Lavina. Zatim malo dalje na oko duplo više Pelin. Hurricane, Zona, Mirna i Iva istu kvotu npr 12-15
Za ostale i ne trebaju kvote, ali eto iz zezanja 101

Nije isključeno da Akylasa danas snime, a sutra samo emituju u programu. Valjda će ga maskote uhvatiti.

Back