TheCode_123
Ekspert
Jao nemoj molim teZamislite bude Breskvica u žiriju i dadne nulu fan favoritu da se osveti za 2024.
Ne bih rekao da se znalo.Bila je i Breskvica 2024 do dana finala iako se znalo da neće ona niđe.
Meni je ona super bila msm pesma bzvz ali je ubedljiva i scenicna ima harizmu neku.Iskreno ona je jos i ok pevala s obzirom na to koliko je bolesna bila, culo joj se u glasu stvarno posle u green Roomu
Ali ovo def jeste najamaterskiji kadar ove godine rekao bih
View attachment 41971
Pa Nada Obrić ili Neda Ukraden verovatno ne bi bile svesne hajpa, da bi se time vodile. (Imena su tu primera radi)Ko god da je u žiriju samo neko ko je zlonameran može da izignoriše organski hajp koji Lavina ima
Pa strava! Reciklaža i još dobro izgledaloAleksandar je stvarno nosio kostim od unutrašnje traktorske gume.
Prošle godine sam bio spreman da glasam za Vukaylu, ali kad se cura vokalno raspala u poslednjoj dionici, samo sam odustao. Ove godine je drugačija situacija.Mislim da su fanovi bili jako delulu oko Vukayle i da je taj hajp postojao samo među fanovima, a fanovi su opet bili podeljeni na nekoliko strana. Sad smo nekako united
Dajte molim vas Nada Obrić je adekvatan žiri za izbor pesme za Evroviziju kao moja babaPa Nada Obrić ili Neda Ukraden verovatno ne bi bile svesne hajpa, da bi se time vodile. (Imena su tu primera radi)
Kod Vukayle naročito uživo nije postojalo ništa što može da privuče pažnju, čak i ja koja sam se nadala da će da servira sam ostala razočarana. Nažalost njen flop je bio očekivan.Mislim da su fanovi bili jako delulu oko Vukayle i da je taj hajp postojao samo među fanovima, a fanovi su opet bili podeljeni na nekoliko strana. Sad smo nekako united
U nekoliko različitih domaćih ESC komjunitija Lavina je ubedljivi favorit