A tko kaze da je Lavina siguran Q na ESC i na osnovu cega?
Previse se Zejninu pjesmu bezveze pljuje ovdje, a do neki dan vam je bila favorit
Ništa nije sigurno na današnjem ESC-u ali ono što je zasigurno činjenica je da je bolje biti drugačiji nego slati nešto što je već viđeno. To nam ESC pokazuje iz godine u godinu. Naravno, pod uslovom da je to drugačije dobro i konkurentno, a mi imamo takav paket.
Takođe, dovoljno je pogledati kako su (mahom) prolazile prethodne pesme koje su ličile na "Kraj mene". Mala je verovatnoća da če se pojaviti još neka ovakva pesma i to je u startu velika prednost.
Takođe, ovaj konkretan žanr (progresivni metal) nikada nismo ni slušali na ESC bini, znači doneli bi nešto novo.
I za kraj, meni Zejna nikad nije bila glavni favorit. Za mene je Lavina #1 od početka, s tim što je Zejna bila druga opcija. I dalje volim pesmu u studijskoj verziji. Ali nakon nastupa, nju su (za mene) prešišali i Pelin i Zona, tako da mi ona sad ni u top 3 ne bi bila. Da je Eegor prošao bila bi, u najboljem slučaju, tek 5. opcija.
Ona je za ovu godinu što se mene tiče, potpuno otpisana. Ali podržavam da se vrati i da ne odustaje.
Podržaću je i u slučaju pobede, nema tu spora, a da li bih bio zadovoljan nakon svega viđenog, to je drugo pitanje.