Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Ništa do sada nisam komentarisao o Haremkama, jer se meni to Antonićevo ove godine ništa nije svidelo :(, a izabrao sam da se usredsredim na kandidate koji su mi se dopali. Ali, hajde da napišem, pre nego što se sve raspetlja večeras.
Aladin je imao šarma i neke naivnosti koja mi je super radila uz messy nastup i opštu estetiku devojaka. Bilo mi je baš nekako slatko i dirljivo sve kao paket. Svidela mi se i pitka upotreba etno-motiva, pa su i u forumskom glasanju pre nastupa kod mene fino prošle. Sve to nisam prepoznao ove godine.

Uglavnom, Haremke ❤️ svakako dobijaju moj glas i ove godine i to nema nikakve veze ni s pesmom, ni s nastupom. Prosto su mi u grupi onih učesnika (koji se povremeno pojavljuju na PZE) koji dobijaju moj glas, jer tako hoću.
Npr. dobila bi ga i Zejna, sve i da peva Kule (daleko bilo; nije luda valjda), ali peva dobru pesmu koju je zatrpao bespotrebno komplikovan, neupeglan i konceptualno pogrešan nastup. Tako da i tu ide jedan glas (malo zbog pesme, malo zbog Zejne ❤️).

Naravno, najviše glasova dobiju lični favoriti (Go Lavina ❤️), a to je već skroz u vezi sa pesmom i nastupom.

Srećno.

Jel ima neka insajderske informacija možda kako su momci i leteća Zejna otpevali na žiri finalnoj probi?
Ne pročitah ništa o tome...
Za ostale mi i nije bitno realno.
Aha, znaci oni su vec pevali za ziri....nisam bio siguran jer ziri ocenjuje uzivo dok i mi gledamo

Na OGAE jutjubu tamo se Jakov boji da Iva ne pobedi. On kaze da je to moguca i realnost ahhaahha. Samo se ziviram

U kakvo si se ti društvo uvalila😅
Aj pa ako ispadne nešto od tvoje Mirne ima svi da da ti čestitamo, ako treba i uplatimo te najzad zavlada mir, for God sake 🎉
Glas za Omaju je glas za MIR(NU), duzni ste mi svi po jedan!
A Milos dva jer mi brise postove

Aha, znaci oni su vec pevali za ziri....nisam bio siguran jer ziri ocenjuje uzivo dok i mi gledamo
Ne znam ni sam, ali niko o tome ništa. Finalnu probu su sigurno imali, a sad koju probu žiri ocenjuje, da li kao i u polufinalu, ne znam. Uključuju se u finalu sigurno. 😁

Prošle godine je RTS bio za Haremke i Vukaylu. Nego oni malo odlučili "promešati karte"🥴 ne sluteći da će hotel prestiž biti u punom pogonu, inače bi bila mogućnost da Haremke dobiju 12 i pobede, ili Vukayla da dobije bar 7 od publike i ona da bude u vrhu.

Ove godine je žiriju bolje da se ne igra, nek zacementiraju oni lepo Lavinu sa dvanaesticom pa šta bude😌
A nije da nisu realno zaslužili (moje botovanje po strani)

Pa ako Iva pobedi ovo takmičenje je ugašeno po meni. Imaće čak i više hejta nego Princ, kome to treba, niti RTSu, niti vlasti, niti njoj. Ja to ne vidim uopšte kao opciju.
Hot take: čak je i RTS bio zatečen Prinčevom pobedom. Oni su se trudili da ispoštuju volju fanova i dali 12 Vukayli, misleći da će fanovi i glasati za nju. Haremke su tu bile stvarno dark horse na koji nažalost niko nije računao. Mislim da večeras toga ne treba da se plašimo jer za razliku od prošle, stvarno imamo za šta da glasamo.

Back