Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Do sad su nekako "jaca" imena u ziriju bili u finalu a sad u polufinalu.
Ko god sta mislio o njihovim glasovima, Tijana Milosevic i Ivana Peters su ipak imena. Tijana na nivou Kovac a svakako kredibilnija od Zoe i Nucija.
Ne znam ko su Luka Jovanovic i Marko Milutinovic.

Tijana Milošević je violinistkinja, koncert majstor Beogradske filharmonije, sestra Ksenije Milošević koja je takodje violinistkinja ijedan od najpoznatijih pratećih vokala. Tijanin muž je dugo bio šef Breninog pratećeg benda. Otac, klarinetista Boki Milošević, dugogodišnji šef Narodnog orkestra RTS. Žena je od malih nogu okružena svim vrstama muzike, ali očigledno da prema metal žanru ima animozitet.

Meni je veća nepoznanica, zašto Tijana Milošević nije dala ni bod Djurdjici koja je operska pevačica i karijeru gradi u Beču. Ni druge dve koleginice iz žirija, Ivana i Tijana nisu se proslavile kad je Djurdjica u pitanju. Od Ivane 2 , od Tijane 1 bod.
Ne znam, meni jedino objasnjenje da je to lose zvucalo na probi na kojoj ziri glasa.

Dakle ne treba da brinemo kad u ponudi ceo paket ima. Narod ga očigledno prepozna i ne pokazuje nam to prvi put. Problem nastaje kad kompletnog paketa nema i onda nekako ispadne najgore 🤣
Ja ne znam ne vidim opciju da nastup bude gori u maju, kao ništa posebno ne zahtevaju, sam Andrijin muzički i umetnički izraz je izvan ovog sveta. X faktor.

A obe Tijane bile u žiriju i u polufinalima PZE 2022.

Po ovoj Milošević i prvo i drugo mjesto nisu trebali u finale proći.

Back