Tačno. Ali ta Švedska, Finska su metal nacije i meni je drago da smo sa njima jer će nam sigurno njihov žiri a i narod dati neštoŠta god da pošaljemo kladionice nas ne mirišu . Konstrakta je visila na oko 28-om mestu na kladionici do samog polufinala i onda je posle istog skočila na 5 mesto , tako da ne bih bio baš zabrinut oko toga . Meni je veći strah polufinale , gde smo sa Izraelom , Finskom , Grčkom , Litvanijom i Švedskom , za koje možemo reći da su 100% finalisti i tu se treba izboriti za jedno od 5 mesta u finalu .
Meni je trenutno savrseno sve. Verujem da ce biti obazrivi i suptilni pri promenama ako ih bude.Ja mislim da oni ne trebaju tu ništa dirati. Mislio sam da bi trebali staviti nešto na led ekrane, ali sad mislim da nije potrebno.
Ne bih ja prevodio na engleski, ali to sam ja jer uvijek više kliknem s pjesmom na našim jezicima
Ne mogu da nadjem nigde gde su ti glasovi da glasam i ja?
A to nikada nije merodavno . Obično ne pogode nista , sem najhajpovanije i najfavorizovanije pesme.
Ne volim tu aplikaciju jer tu možeš da glasaš i za svoju zemlju, pa onda mnogi budze 12-ice sami sebi
To se i očekuje. Evo možemo po pze sezoni da sudimo. Mi koji smo kliknuli na prvu još u audio verziji smo žestoko botovali za njih na ovom forumu, oni kojima se nije svidela su žestoko botovali protiv. Očekujem da tako bude i na ESC.Sve u svemo sudeći po ovo malo reakcija stranaca, ovo je pesma koja se bori ili za prvo mesto na njihovoj top listi, jednostavno su se povezali odmah ili je pesma koja im je mračna i onda im je među poslednjima- što je ok za ovaj tip pesme. Najgore je kad se pesma svidi svima a nikome se ne izdvoji do te mere da se glasa za nju
Aplikacija Eurovision ScoreboardNe mogu da nadjem nigde gde su ti glasovi da glasam i ja?
Tako je, tu su samo fanovi koji verovatno nisu zagrejani za ovakvu pesmu, ali baš zato odlično i stojimo, očekivao sam i nižeA to nikada nije merodavno . Obično ne pogode nista , sem najhajpovanije i najfavorizovanije pesme.
Bugarska i Njemačka u Top 10? Imaju li ovi homoseksualaci sluha??