Ja zaista ne znam ko pobedjuje, samo znam da ne mogu da izbacim Zonu, Zejnu i Lavinu iz glave
Zona mi je "the catchiest" pesma sa jako lepim zvukom, Zejna mi je kvalitetna, moderna i emotivna, Lavina mi je mocna, impresivna i emotivna
Najvise bih voleo da svo troje imaju odlicne (i najbolje) nastupe, pa neka pobedi najbolji
Sa jedne strane i ja se plasim da Zejna mozda nece pobediti, mada vise jer me brine staging...to da li ce nekom da smeta jugoslavija ili ne, bitno je ko glasa za tebe, a ne ko te ne voli, Luku je eto mrzelo dosta ljudi, ali mi fanovi smo ga pogurali do pobede, tako moze i Zejna
Lavina mozda i najvise zavisi od nastupa, ja mogu da ih vidim i kao pobednike i van top 5
Zona vrv nece pobediti jer joj fali zavrsni momenat u pesmi, ali meni ne bi smetalo ni najmanje da ode ako se pokaze dobro uzivo
Eegor mozda moze da izadje kao dark horse u ovoj prici ako nastup bude savrsen, mislim da ga ni ziri ne bi sprecio ako bi sve bilo idealno, e sad koliko je taj scenario realan, ne znam..a mozda i haremke mogu da iznenade
Sve u svemu jedva cekam i dobro je da nisu izbacili pesme ranije jer su nam smanjili cekanje do polufinala