To sam i ja @Majsta94 primetio u 2 pogledana intervjua, juče i danas i zaključio isto, da je naša draga Zejna i u priči i u pesmi pomalo kontroverzna i nesastavljena ali da sija nekom dobrotom.Али и она сама кокетира са тим причама, као није политичка, океј, али онда спомиње како жели на наступу да прикаже 'каква је Југославија данас'
Нека се држи тога да је то само метафора, буде ли неких југосимбола на наступу, испрозиваће је са свих страна
Pa ona reče u jednom intervjuu pre neki dan da je slučajno odabran naziv Jugoslavija jer je Drežnjak to pevušio na melodiju dok su smišljali tekst. Kao nisu promišljali, nego tako spontano došlo.Ma odradiće ona to pametno, tako je i ušla u celu priču, realno. Sumnjam da će se sada glupirati sa okretanjem priče na tu stranu.
Neka budu moćni rendžeri, svako da simbolizuje jednu ex yu državu, neka im motiv bude dodavanje štafeteMožda bude ovakav nastup:
Pa taj deo Don't destroy, unite potencijalno najviše može biti pogrešno protumačen, u smislu da ga pojedini mozgovi mogu shvatiti kao poziv na ujedinjenje, lol.Meni je stvarno smešno što se o ovome uopšte toliko polemiše i što se pridaje tolika pažnja, ali eto, ima nas raznih.