Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

EEgor rece da je imao problem sa RTS zbog led ekrana nesto,hm hm sta li je to bilo...nova direktorka ,sendvicici itd...zao mi je jer stvarno kao ESC fan smatram da ova pesma moze da fino uz dobar nastup,dobar marketing i lika autenticnog kao sto je Eegor se plasira vrlo visoko.Ne znam iako nisam za Zejnu,posle njega ona zasluzuje najvise da ode,da li se ona nesto izjasnjavala povodom situacije u zemlji pa da li mogu i nju da sapletu,ko zna...
Haremke su takođe imale problema sa LED ekranima prošle godine, nešto im nisu dozvolili pa su morale da menjaju, Titta pisala na Iksu.

Problemi nisu političke, već tehničke prirode. Muče se izvođači oko kadriranja i bore se za najbolje kadrove, zatim oko formata onoga što će ići na led ekrane, potom oko rokova, fleksibilnosti reditelja itd. To su sve informacije koje sam skupio usput.

Nije im lako, verujte iz sto izvora sam čuo.

Mr Rogers Clown GIF

Ja sad vidim da je moj mejl sa rang listom ostao kao draft

Ako su tehnicke prirode,to me isto nervira jer ne mogu da shvatim sta reditelj ima da sputava neciju umetnost.Razumem da ne moze da se leti ili pali na sceni,ali fontovi i kadriranja,to mi lici kao ono kad nama nece da daju krupne kadrove na ESC sto potpuno docara ili odcara pesmu...

I dragi članovi dobili smo rezultate našeg zajedničkog rangiranja :)

View attachment 41599

Zanimljivo, ali ova rečenica koju si napisao je glavna poenta cele priče:
"Iako statistika pruža fascinantan uvid u raspoloženje publike pre samog početka, ne smemo zaboraviti zlatno pravilo Pesme za Evroviziju – tri minuta na sceni menjaju sve." :)

Prvi put posle mnogo godina dan pred početak nemam iskristalisanog favorita, tj. imam ih nekoliko za koje bi mi podjednako bilo drago da pobede.

Zejna - prosto sam siguran da će nastup vizuelno biti vrhunski, na njoj je da vokalno i energetski ne uprska.
Eegor - pesma koja baaš radi i koja ima ogroman potencijal i iskreno se nadam da će da pokida nastup.
Lavina - prosto vrhunska pesma, samo da nastup ne bude u nekom klasičnom bend fazonu i biće dobro, sve ostalo imaju.

Ne bih otpisivao ni Zonu kao ni Haremke, jer sam siguran da će nastupi da budu odlični, ali mi kod njihovih pesama fali nešto što gorepomenute tri imaju.

Back