FFM
Ekspert
Isplatila se reklama na YouTubu i broj pregleda dobijen timeEegoru kvota sa 10, pala na 2,70. Jel ovo krenula masovna uplata na brata kad su videli kvotu 10 ili šta? Prosto neverovatno. Sad je drugi odmah tik uz Zejnu
![]()
Želim da mi osoba koja je osmislila najavu za neviđen nastup Ive Grujin prepravi CV i ispegla sve dejting profileIzvori navode da se radi o konceptu koji će pomeriti dosadašnje okvire televizijskog muzičkog nastupa i doneti nešto potpuno novo i neviđeno za domaću PZE publiku, uz visok nivo produkcije i pažljivo građen vizuelni identitet.
Mislim da bi on imao veliki broj pregleda i bez te reklame. Jednostavno pesma je catchy, vozi i narodu se svidela. Ja kad sam čuo sve pesme prvi put pre 2 nedelje odmah su mi on i Lavina na prvo slušanje kliknuli. I to su moja 2 favorita! Jedino kod Eegora je mali minus što je možda jedno 2 godine zakasnio sa pesmom. Da je došao sa "Klaber" pre nego Kaarja sa "Cha Cha Cha" bio bi pravi bum. Ovako ga mnogi upoređuju sa njim a generalno slične su pesme. Ako po ničemu onda po tematici. I Kaarija peva o provodu posle teškog dana i kako ispija Pinja Koladu i partija.Isplatila se reklama na YouTubu i broj pregleda dobijen time
Drugi je po pregledima posle Zejne