Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

A mozda ce srce da puca na svaku izgovorenu rec kad nabraja sta sve novac moze da unisti, ko zna :unsure:

Eegoru pala kvota a u našem Meridijanu nije još izašla opcija za klađenje 💔

Eegoru kvota sa 10, pala na 2,70 😆. Jel ovo krenula masovna uplata na brata kad su videli kvotu 10 ili šta? Prosto neverovatno. Sad je drugi odmah tik uz Zejnu 😆
Isplatila se reklama na YouTubu i broj pregleda dobijen time :LOL:
Drugi je po pregledima posle Zejne

A pozdrav na samom početku "Ljubim svima Mater" legendica😂

Osvrt o krizi pisanja tekstova, autorstvu i nesrećnoj ulozi producenata u svemu...
Vrlo dobar intervju i za sam kraj na pitanje novinara, ako se plasira za ESC da li bi došao u studio u 7 ujutro, kaže Eegor "Doći ću u bademantlu" verujem mu 100% da bi to stvarno uradio! I to neki sa medama 😅🎉

Izvori navode da se radi o konceptu koji će pomeriti dosadašnje okvire televizijskog muzičkog nastupa i doneti nešto potpuno novo i neviđeno za domaću PZE publiku, uz visok nivo produkcije i pažljivo građen vizuelni identitet.
Želim da mi osoba koja je osmislila najavu za neviđen nastup Ive Grujin prepravi CV i ispegla sve dejting profile 🙏🙏🙏

Isplatila se reklama na YouTubu i broj pregleda dobijen time :LOL:
Drugi je po pregledima posle Zejne
Mislim da bi on imao veliki broj pregleda i bez te reklame. Jednostavno pesma je catchy, vozi i narodu se svidela. Ja kad sam čuo sve pesme prvi put pre 2 nedelje odmah su mi on i Lavina na prvo slušanje kliknuli. I to su moja 2 favorita! Jedino kod Eegora je mali minus što je možda jedno 2 godine zakasnio sa pesmom. Da je došao sa "Klaber" pre nego Kaarja sa "Cha Cha Cha" bio bi pravi bum. Ovako ga mnogi upoređuju sa njim a generalno slične su pesme. Ako po ničemu onda po tematici. I Kaarija peva o provodu posle teškog dana i kako ispija Pinja Koladu i partija.

Back